Gebruik betaalde enquêtes, om van je ideeën innovaties te maken

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht

1 Account aanmaken!

Vul hierboven je gegevens in en ga naar je Postvak IN om je Account te activeren via de e-mail die we je sturen.

2 Je mening delen

Geef daarna je mening in onze betaalde enquêtes. Dit is jouw kans om de diensten en producten die je dagelijks gebruikt te beïnvloeden.

3 Word beloond

Maak ieder kwartaal kans om € 1.000 te winnen, spaar punten die je kunt inruilen voor geld en aankoopbonnen en steun gratis een goed doel!

Jouw beloning

Ieder kwartaal maak je kans om onze geldprijs van 1.000€. te winnen. Voor ieder onderzoek waaraan je deelneemt, krijg je een lot in de prijzentrekking. Ook krijg je de kans om punten te sparen voor sommige van onze betaalde enquêtes. Deze punten kun je inruilen voor geld via PayPal of voor geschenkbonnen van merken als iTunes, Media Markt, Zalando, FNAC, etc. Je kunt je punten vanaf 1000 punten inruilen. Ook bieden we je de kans om gratis een goed doel te steunen na iedere volledig ingevulde enquête. Jij maakt je keuze en wij doen een schenking namens jou!

Blog

Geld verdienen online: Waarom de Bitcoin hype?


Datum: 8/12/2017


Geld verdienen online kan niet alleen met betaalde vragenlijsten, maar ook met cryptocurrency als Bitcoin wordt er tegenwoordig veel geld verdiend.


Lees meer

Geld verdienen online – Feestelijke shoppingtrends


Datum: 4/12/2017


De feestdagen zijn er om familie en vrienden dichter bij elkaar te brengen en daar kan geld verdienen online met enquêtes goed bij helpen.


Lees meer

Makkelijk geld verdienen – Hoera! Thanksgiving!


Datum: 22/11/2017


Aan de overkant van de plas doen mensen aan makkelijk geld verdienen om met Thanksgiving een extra grote kalkoen te kunnen smullen.


Lees meer

Enquêtes invullen over verkeersveiligheid


Datum: 16/11/2017


Enquêtes invullen gaat niet alleen over commerciële aangelegenheden, maar ook over maatschappelijk belangrijke thema’s zoals verkeersveiligheid.


Lees meer

Online geld verdienen: marketing en kleuren


Datum: 7/11/2017


Tijdens het online geld verdienen met betaalde enquêtes moet je kleur bekennen, maar kleuren zijn ook in marketing ontzettend belangrijk.


Lees meer

Online geld verdienen | Bizarre Halloween weetjes


Datum: 31/10/2017


Het is weer de griezeligste tijd van het jaar en Halloween is ondertussen ook doorgedrongen in de wereld van online geld verdienen met enquêtes.


Lees meer