Gebruik betaalde enquêtes, om van je ideeën innovaties te maken

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht

1 Account aanmaken!

Vul hierboven je gegevens in en ga naar je Postvak IN om je Account te activeren via de e-mail die we je sturen.

2 Je mening delen

Geef daarna je mening in onze betaalde enquêtes. Dit is jouw kans om de diensten en producten die je dagelijks gebruikt te beïnvloeden.

3 Word beloond

Maak ieder kwartaal kans om € 1.000 te winnen, spaar punten die je kunt inruilen voor geld en aankoopbonnen en steun gratis een goed doel!

Jouw beloning

Ieder kwartaal maak je kans om onze geldprijs van 1.000€. te winnen. Voor ieder onderzoek waaraan je deelneemt, krijg je een lot in de prijzentrekking. Ook krijg je de kans om punten te sparen voor sommige van onze betaalde enquêtes. Deze punten kun je inruilen voor geld via PayPal of voor geschenkbonnen van merken als iTunes, Media Markt, Zalando, FNAC, etc. Je kunt je punten vanaf 1000 punten inruilen. Ook bieden we je de kans om gratis een goed doel te steunen na iedere volledig ingevulde enquête. Jij maakt je keuze en wij doen een schenking namens jou!

Blog

Enquêtes invullen: Bescherm jij je hond tegen de hitte?


Datum: 20/07/2017


Terwijl er mensen zijn die enquêtes invullen voor hun trouwe viervoeters, zijn er anderen die wel eens vergeten dat ze erg lijden onder de hitte.


Lees meer

Geld verdienen online op Wereld Jongeren Talentendag


Datum: 13/07/2017


Betaalde vragenlijsten invullen draait niet alleen om geld verdienen online, maar vooral ook om innoveren en vernieuwen.


Lees meer

Online geld verdienen: Toekomst van vliegreizen?


Datum: 6/07/2017


Door mee te doen aan de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld bepaal jij mee de toekomst van commerciële vluchten en vliegtuigreizen.


Lees meer

Makkelijk geld verdienen met vragen over muggenzalf!


Datum: 29/06/2017


Makkelijk geld verdienen met betaalde vragenlijsten gaat over de meest uiteenlopende onderwerpen, zelfs over muggenwerende middelen.


Lees meer

Makkelijk geld verdienen: Waar ga jij op vakantie?


Datum: 21/06/2017


Makkelijk geld verdienen door betaalde vragenlijsten in te vullen is een uitstekende manier om te sparen voor een deugddoende vakantie.


Lees meer

Geld verdienen online: “Gebruik jij een adblocker?”


Datum: 15/06/2017


Geld verdienen online met betaalde vragenlijsten gaat over uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld of jij voor of tegen online advertenties bent.


Lees meer