Gebruik betaalde enquêtes, om van je ideeën innovaties te maken

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht

1 Account aanmaken!

Vul hierboven je gegevens in en ga naar je Postvak IN om je Account te activeren via de e-mail die we je sturen.

2 Je mening delen

Geef daarna je mening in onze betaalde enquêtes. Dit is jouw kans om de diensten en producten die je dagelijks gebruikt te beïnvloeden.

3 Word beloond

Maak ieder kwartaal kans om € 1.000 te winnen, spaar punten die je kunt inruilen voor geld en aankoopbonnen en steun gratis een goed doel!

Jouw beloning

Ieder kwartaal maak je kans om onze geldprijs van 1.000€. te winnen. Voor ieder onderzoek waaraan je deelneemt, krijg je een lot in de prijzentrekking. Ook krijg je de kans om punten te sparen voor sommige van onze betaalde enquêtes. Deze punten kun je inruilen voor geld via PayPal of voor geschenkbonnen van merken als iTunes, Media Markt, Zalando, FNAC, etc. Je kunt je punten vanaf 1000 punten inruilen. Ook bieden we je de kans om gratis een goed doel te steunen na iedere volledig ingevulde enquête. Jij maakt je keuze en wij doen een schenking namens jou!

Blog

Makkelijk geld verdienen: Waar ga jij op vakantie?


Datum: 21/06/2017


Makkelijk geld verdienen door betaalde vragenlijsten in te vullen is een uitstekende manier om te sparen voor een deugddoende vakantie.


Lees meer

Geld verdienen online: “Gebruik jij een adblocker?”


Datum: 15/06/2017


Geld verdienen online met betaalde vragenlijsten gaat over uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld of jij voor of tegen online advertenties bent.


Lees meer

Enquêtes invullen voor geld … voor Vaderdag!


Datum: 8/06/2017


Enquêtes invullen voor geld is nog leuker als je er iemand anders een plezier mee kunt doen, bijvoorbeeld voor een cadeautje voor Vaderdag.


Lees meer
Kinderdag - online geld verdienen

Online geld verdienen op de Dag van het Kind!


Datum: 1/06/2017


Betaalde vragenlijsten invullen en online geld verdienen doen we niet alleen voor onszelf, maar vooral ook voor onze kinderen.


Lees meer

Online geld verdienen op Wereld Anti-Tabaksdag


Datum: 25/05/2017


Omdat OpinionWorld veel meer is dan online geld verdienen besteden we graag aandacht aan de jaarlijkse Wereld Anti-Tabaksdag op 31 mei.


Lees meer
Wereldoorlog III - betaalde enquetes België

Betaalde enquêtes België: “Moeten we WO III vrezen?”


Datum: 18/05/2017


Het spierballengerol tussen de kernmachten escaleert alsmaar verder en we vroegen ons af of jij in betaalde enquêtes België voor een WO III vreest.


Lees meer