Help ideeën omzetten in innovaties

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht

1 Nu lid worden!

Vul gewoon je bovenstaande gegevens in en ga naar je Postvak IN om je Account te activeren via de e-mail die we je sturen.

2 Je mening delen

Geef daarna je mening in onze online enquêtes. Dit is jouw kans om de diensten en producten die je dagelijks gebruikt te beïnvloeden.

3 Word beloond

Maak ieder kwartaal kans om € 1.000 te winnen, spaar punten die je kunt inruilen voor geld en aankoopbonnen en steun gratis een goed doel!

Jouw beloning

Ieder kwartaal maak je kans om onze geldprijs van 1.000. te winnen. Voor ieder onderzoek waaraan je deelneemt, krijg je een lot in de prijzentrekking. Ook krijg je de kans om punten te sparen voor sommige van onze enquêtes. Deze punten kun je inruilen voor geld via PayPal of voor geschenkbonnen van merken als iTunes, Media Markt, Zalando, FNAC, etc. Je kunt je punten vanaf 1000 punten inruilen. Ook bieden we je de kans om gratis een goed doel te steunen na iedere volledig ingevulde enquête. Jij maakt je keuze en wij doen een schenking namens jou!

Blog

Tips om met betaalde enquêtes en PayPal cash geld te verdienen

Tips om met betaalde enquêtes en PayPal cash geld te verdienen


Datum: 21/10/2016


Online geld verdienen met betaalde enquêtes is een leuke bijverdienste om bijvoorbeeld gewoon via PayPal cash geld te verdienen.


Lees meer
Filmfestival van Gent - betaalde enquêtes invullen

Het Filmfestival van Gent - Betaalde enquêtes invullen voor bioscooptickets!


Datum: 17/10/2016


Wie van films houdt – wie doet dat eigenlijk niet – moet deze dagen in Gent zijn. Daar vindt van 11 tot 21 oktober 2016 het Film Fest Gent plaats.


Lees meer
Wereld Voedsel Dag - online onderzoeken

Online onderzoeken over voedsel op Wereld Voedsel Dag!


Datum: 14/10/2016


Als er iets is wat in onze online onderzoeken uitgebreid aan bod komt dan is het wel voedsel. Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Voedsel en Landbouworganisatie van de VN op 16 oktober de Wereld Voedsel Dag.


Lees meer