Gebruik betaalde enquêtes, om van je ideeën innovaties te maken

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.

1 Account aanmaken!

Vul hierboven je gegevens in en ga naar je Postvak IN om je Account te activeren via de e-mail die we je sturen.

2 Je mening delen

Geef daarna je mening in onze betaalde enquêtes. Dit is jouw kans om de diensten en producten die je dagelijks gebruikt te beïnvloeden.

3 Word beloond

Spaar punten die je kunt inruilen voor geld en aankoopbonnen!

Jouw beloning

Voor ieder onderzoek waaraan je deelneemt, krijg je een lot in de prijzentrekking. Ook krijg je de kans om punten te sparen voor sommige van onze betaalde enquêtes. Deze punten kun je inruilen voor geld via PayPal of voor geschenkbonnen van merken als App Store & iTunes, Media Markt, Zalando, FNAC, etc.

Blog

Online geld verdienen: Dag voor Gelijk Loon


Datum: 10/04/2018


Mannen en vrouwen die online geld verdienen met betaalde vragenlijsten verdienen precies evenveel, maar dat is in andere sectoren niet het geval.


Lees meer

Makkelijk geld verdienen: Internationale Sportdag


Datum: 6/04/2018


Mensen die makkelijk geld verdienen met betaalde vragenlijsten worden regelmatig gepeild of ze wel voldoende bewegen en aan sport doen.


Lees meer

Makkelijk geld verdienen: Wat weet jij over Pasen?


Datum: 29/03/2018


Tijdens de paasvakantie vallen er niet alleen paaseieren te rapen, maar kan je ook makkelijk geld verdienen door betaalde enquêtes in te vullen.


Lees meer

Enquêtes invullen: Zin en onzin van het zomeruur


Datum: 22/03/2018


Mensen die enquêtes invullen hebben misschien al wel eens de vraag gekregen of het zomeruur niet beter afgeschaft zou worden.


Lees meer

Geld verdienen online: de bizarste enquêtes


Datum: 16/03/2018


Mensen die geld verdienen online met betaalde enquêtes moeten soms absurde vragen beantwoorden en dat levert vaak bizarre resultaten op.


Lees meer

Online geld verdienen: Calorieën op menu’s?


Datum: 8/03/2018


Online geld verdienen met enquêtes gaat vaak over uit eten – een vraag zou kunnen zijn of je vindt dat menu’s het aantal calorieën moet aangeven.


Lees meer