Gebruik betaalde enquêtes, om van je ideeën innovaties te maken

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht

1 Account aanmaken!

Vul hierboven je gegevens in en ga naar je Postvak IN om je Account te activeren via de e-mail die we je sturen.

2 Je mening delen

Geef daarna je mening in onze betaalde enquêtes. Dit is jouw kans om de diensten en producten die je dagelijks gebruikt te beïnvloeden.

3 Word beloond

Maak ieder kwartaal kans om € 1.000 te winnen, spaar punten die je kunt inruilen voor geld en aankoopbonnen en steun gratis een goed doel!

Jouw beloning

Ieder kwartaal maak je kans om onze geldprijs van 1.000€. te winnen. Voor ieder onderzoek waaraan je deelneemt, krijg je een lot in de prijzentrekking. Ook krijg je de kans om punten te sparen voor sommige van onze betaalde enquêtes. Deze punten kun je inruilen voor geld via PayPal of voor geschenkbonnen van merken als iTunes, Media Markt, Zalando, FNAC, etc. Je kunt je punten vanaf 1000 punten inruilen. Ook bieden we je de kans om gratis een goed doel te steunen na iedere volledig ingevulde enquête. Jij maakt je keuze en wij doen een schenking namens jou!

Blog

Geld verdienen online: Sociale media zijn ongezond


Datum: 18/01/2018


Geld verdienen online is ook op de sociale media wijdverspreid, maar de vraag rijst of deze sociale netwerken wel goed zijn voor ons mentaal welzijn.


Lees meer

Enquêtes invullen: Films om in 2018 naar uit te kijken


Datum: 9/01/2018


We hebben een jaar van enquêtes invullen achter ons en een nieuw jaar voor de boeg – en dat betekent dat er nieuwe blockbusters zitten aan te komen.


Lees meer

Online geld verdienen – Technologische trends 2018


Datum: 4/01/2018


Online geld verdienen met betaalde vragenlijsten draait om vernieuwing, dus zijn we erg benieuwd wat 2018 op het gebied van technologie zal brengen.


Lees meer

Makkelijk Geld Verdienen – Jaaroverzicht 2017


Datum: 28/12/2017


Het voorbije jaar was meer dan makkelijk geld verdienen met betaalde enquêtes alleen – OpinionWorld kijkt samen met jullie terug op 2017.


Lees meer

Enquêtes invullen – de ware betekenis van Kerstmis


Datum: 19/12/2017


Enquêtes invullen om te sparen voor kerstcadeaus is een boeiende bijverdienste, maar soms verliezen we de echte betekenis van Kerstmis uit het oog.


Lees meer

Enquêtes invullen voor geld over gezonde snacks


Datum: 12/12/2017


Enquêtes invullen voor geld gaat ook over eetgewoontes, bijvoorbeeld of je kiest voor een gezonde snack of voor de klassieke zak chips.


Lees meer