Help ideeën omzetten in innovaties

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht

1 Account aanmaken!

Vul hierboven je gegevens in en ga naar je Postvak IN om je Account te activeren via de e-mail die we je sturen.

2 Je mening delen

Geef daarna je mening in onze betaalde enquêtes. Dit is jouw kans om de diensten en producten die je dagelijks gebruikt te beïnvloeden.

3 Word beloond

Maak ieder kwartaal kans om € 1.000 te winnen, spaar punten die je kunt inruilen voor geld en aankoopbonnen en steun gratis een goed doel!

Jouw beloning

Ieder kwartaal maak je kans om onze geldprijs van 1.000€. te winnen. Voor ieder onderzoek waaraan je deelneemt, krijg je een lot in de prijzentrekking. Ook krijg je de kans om punten te sparen voor sommige van onze betaalde enquêtes. Deze punten kun je inruilen voor geld via PayPal of voor geschenkbonnen van merken als iTunes, Media Markt, Zalando, FNAC, etc. Je kunt je punten vanaf 1000 punten inruilen. Ook bieden we je de kans om gratis een goed doel te steunen na iedere volledig ingevulde enquête. Jij maakt je keuze en wij doen een schenking namens jou!

Blog

het koppel verdwijnt - betaalde enquêtes invullen

Betaalde enquêtes invullen: Verdwijnt het koppel?


Datum: 20/04/2017


Een van de basisgegevens die je bij betaalde enquêtes invullen moet verstrekken is je burgerlijke staat en het aantal singles neemt gestaag toe.


Lees meer
ethisch hacken - betaalde vragenlijsten

Betaalde vragenlijsten: “Wat met ethisch hacken?”


Datum: 13/04/2017


We vroegen ons af of de zogenaamde “ethische” hackers in onze betaalde vragenlijsten op jouw sympathie of begrip zouden kunnen rekenen.


Lees meer
graag werken - betaalde enquêtes

Betaalde enquêtes: “Ga jij graag werken?”


Datum: 6/04/2017


Uit betaalde enquêtes blijkt dat slechts 1 op 3 Belgen graag gaat werken en we vroegen ons bij OpinionWorld af tot welke groep jij behoort.


Lees meer
voordelen van reizen - enquêtes invullen

Enquêtes invullen: Waarom reizen goed voor je is!


Datum: 29/03/2017


Sommige mensen die enquêtes invullen doen dat om op reis te kunnen gaan en gelijk hebben ze, want blijkt dat reizen erg goed voor je is.


Lees meer
microchips implants replacing ID's - online paid surveys

Betaalde online enquêtes: “Microchips als ID?”


Datum: 27/03/2017


Onze betaalde online enquêtes staan voor innovatie en misschien ben je wel voor het inplanten van microchips ter vervanging van de ID-kaart.


Lees meer
mobiel vs online shoppen - betaalde enquêtes België

Betaalde enquêtes België: Shoppen op je smartphone


Datum: 22/03/2017


Uit onze enquêtes België blijkt dat consumenten de dag van vandaag meer online shoppen op hun smartphones dan op de klassieke desktop.


Lees meer