Gebruik betaalde enquêtes, om van je ideeën innovaties te maken

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht

1 Account aanmaken!

Vul hierboven je gegevens in en ga naar je Postvak IN om je Account te activeren via de e-mail die we je sturen.

2 Je mening delen

Geef daarna je mening in onze betaalde enquêtes. Dit is jouw kans om de diensten en producten die je dagelijks gebruikt te beïnvloeden.

3 Word beloond

Maak ieder kwartaal kans om € 1.000 te winnen, spaar punten die je kunt inruilen voor geld en aankoopbonnen en steun gratis een goed doel!

Jouw beloning

Ieder kwartaal maak je kans om onze geldprijs van 1.000€. te winnen. Voor ieder onderzoek waaraan je deelneemt, krijg je een lot in de prijzentrekking. Ook krijg je de kans om punten te sparen voor sommige van onze betaalde enquêtes. Deze punten kun je inruilen voor geld via PayPal of voor geschenkbonnen van merken als iTunes, Media Markt, Zalando, FNAC, etc. Je kunt je punten vanaf 1000 punten inruilen. Ook bieden we je de kans om gratis een goed doel te steunen na iedere volledig ingevulde enquête. Jij maakt je keuze en wij doen een schenking namens jou!

Blog

Enquêtes invullen: Wat zijn de waardevolste merken?


Datum: 12/10/2017


Enquêtes invullen gaat vaak over merken omdat het voor bedrijven erg belangrijk is om te weten hoe belangrijk en populair hun merken zijn.


Lees meer

Makkelijk geld verdienen laat je glimlachen!


Datum: 5/10/2017


Makkelijk geld verdienen met betaalde vragenlijsten laat je glimlachen en daarom staan we vandaag even stil bij de Wereld Dag van de Glimlach.


Lees meer

Online geld verdienen op Wereld Toerisme Dag 2017


Datum: 27/09/2017


Enquêtes invullen en online geld verdienen is een leuk extraatje om te sparen voor een vakantie, maar enquêtes gaan ook over toerisme.


Lees meer

Enquêtes invullen voor geld – Oude versus nieuwe merken


Datum: 19/09/2017


Enquêtes invullen voor geld gaat vooral over merken, bijvoorbeeld over de vraag of jij kiest voor gevestigde of gloednieuwe merken.


Lees meer

Enquêtes invullen: het gat in de ozonlaag


Datum: 14/09/2017


Op 16 september wordt elk jaar de internationale ozondag gehouden – en enquêtes invullen gaat ook over het milieu en het gat in de ozonlaag.


Lees meer

Makkelijk geld verdienen – Indigo Brussels 2017


Datum: 7/09/2017


Makkelijk geld verdienen met enquêtes gaat zelfs over lakens, douchegordijnen en behang, en daarom raden we van harte Indigo Brussels 2017 aan.


Lees meer