Help ideeën omzetten in innovaties

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht

1 Account aanmaken!

Vul hierboven je gegevens in en ga naar je Postvak IN om je Account te activeren via de e-mail die we je sturen.

2 Je mening delen

Geef daarna je mening in onze betaalde enquêtes. Dit is jouw kans om de diensten en producten die je dagelijks gebruikt te beïnvloeden.

3 Word beloond

Maak ieder kwartaal kans om € 1.000 te winnen, spaar punten die je kunt inruilen voor geld en aankoopbonnen en steun gratis een goed doel!

Jouw beloning

Ieder kwartaal maak je kans om onze geldprijs van 1.000€. te winnen. Voor ieder onderzoek waaraan je deelneemt, krijg je een lot in de prijzentrekking. Ook krijg je de kans om punten te sparen voor sommige van onze betaalde enquêtes. Deze punten kun je inruilen voor geld via PayPal of voor geschenkbonnen van merken als iTunes, Media Markt, Zalando, FNAC, etc. Je kunt je punten vanaf 1000 punten inruilen. Ook bieden we je de kans om gratis een goed doel te steunen na iedere volledig ingevulde enquête. Jij maakt je keuze en wij doen een schenking namens jou!

Blog

mobiel vs online shoppen - betaalde enquêtes België

Betaalde enquêtes België: Shoppen op je smartphone


Datum: 22/03/2017


Uit onze enquêtes België blijkt dat consumenten de dag van vandaag meer online shoppen op hun smartphones dan op de klassieke desktop.


Lees meer
stress op het werk - enquêtes invullen

Enquêtes invullen: een bijverdienste zonder stress!


Datum: 20/03/2017


Dat enquêtes invullen een aangenaam tijdverdrijf is, weten onze leden wel, maar we gingen eens na wat nu de meest en minst stresserende beroepen zijn.


Lees meer
plastic zakjes - betaalde online enquêtes

Betaalde online enquêtes: Verbod op plastic zakjes


Datum: 15/03/2017


We hebben je mening er al eens over gevraagd in onze betaalde online enquêtes, maar het verbod op plastic zakjes zit er nu toch aan te komen.


Lees meer
Cola of Pepsi? - betaalde enquêtes België

Betaalde enquêtes België: “Coca Cola of Pepsi?”


Datum: 13/03/2017


Iedereen heeft wel zo z’n favoriete merk en in de betaalde enquêtes België van OpinionWorld krijg jij de kans om je voorkeur uit te spreken.


Lees meer
Internationale Vrouwendag - online betaalde enquêtes

Vrouwen aan de macht met online betaalde enquêtes!


Datum: 8/03/2017


Als we echt eerlijk zijn, moeten we toegeven dat vrouwen het voor het zeggen hebben, en niet alleen in onze online betaalde enquêtes.


Lees meer
6 voordelen van betaalde enquêtes

6 dingen die ik leerde van betaalde enquêtes!


Datum: 6/03/2017


Sommigen denken dat betaalde enquêtes alleen om online geld verdienen draait, maar je zou er versteld van staan wat onze respondenten ervan opsteken.


Lees meer