Help ideeën omzetten in innovaties

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht

1 Account aanmaken!

Vul hierboven je gegevens in en ga naar je Postvak IN om je Account te activeren via de e-mail die we je sturen.

2 Je mening delen

Geef daarna je mening in onze betaalde enquêtes. Dit is jouw kans om de diensten en producten die je dagelijks gebruikt te beïnvloeden.

3 Word beloond

Maak ieder kwartaal kans om € 1.000 te winnen, spaar punten die je kunt inruilen voor geld en aankoopbonnen en steun gratis een goed doel!

Jouw beloning

Ieder kwartaal maak je kans om onze geldprijs van 1.000€. te winnen. Voor ieder onderzoek waaraan je deelneemt, krijg je een lot in de prijzentrekking. Ook krijg je de kans om punten te sparen voor sommige van onze betaalde enquêtes. Deze punten kun je inruilen voor geld via PayPal of voor geschenkbonnen van merken als iTunes, Media Markt, Zalando, FNAC, etc. Je kunt je punten vanaf 1000 punten inruilen. Ook bieden we je de kans om gratis een goed doel te steunen na iedere volledig ingevulde enquête. Jij maakt je keuze en wij doen een schenking namens jou!

Blog

Enquêtes invullen: “Voor of tegen lage-emissiezones?”


Datum: 22/02/2017


Enquêtes invullen gaat over de meest uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld om te peilen naar jouw mening over lage-emissiezones.


Lees meer
Dialecten in België - online onderzoeken

Online onderzoeken en de Dag van de Moedertaal


Datum: 20/02/2017


De UNESCO riep 21 februari uit tot Internationale Dag van de Moedertaal en daar besteden we ook in onze online onderzoeken regelmatig aandacht aan.


Lees meer
Duurzame Palmolie - Betaalde Online Enquêtes

Betaalde online enquêtes: “Moeten we palmolie bannen?”


Datum: 15/02/2017


Bij de betaalde enquêtes België van OpinionWorld is je privacy verzekerd, maar we vroegen ons af of dat ook geldt voor je andere online activiteiten.


Lees meer
Online Privacy - betaalde enquêtes België

Betaalde enquêtes en online privacy van de consument


Datum: 13/02/2017


Bij de betaalde enquêtes België van OpinionWorld is je privacy verzekerd, maar we vroegen ons af of dat ook geldt voor je andere online activiteiten.


Lees meer
Trump Boycot - online betaalde enquêtes

Online enquêtes: “Voor of tegen een Trump-boycot?”


Datum: 8/02/2017


Met de recente heisa rond de nieuwe Amerikaanse President zou een vraag in online betaalde enquêtes kunnen zijn of je een Trump-boycot zou steunen.


Lees meer
Trends onderwerpen - betaalde vragenlijsten

Nieuwe onderwerpen voor betaalde vragenlijsten in 2017


Datum: 6/02/2017


We hopen dat je het jaar goed hebt ingezet met onze betaalde vragenlijsten, maar je bent vast nieuwsgierig naar de nieuwe onderwerpen in 2017.


Lees meer