Help ideeën omzetten in innovaties

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht

1 Account aanmaken!

Vul hierboven je gegevens in en ga naar je Postvak IN om je Account te activeren via de e-mail die we je sturen.

2 Je mening delen

Geef daarna je mening in onze betaalde enquêtes. Dit is jouw kans om de diensten en producten die je dagelijks gebruikt te beïnvloeden.

3 Word beloond

Maak ieder kwartaal kans om € 1.000 te winnen, spaar punten die je kunt inruilen voor geld en aankoopbonnen en steun gratis een goed doel!

Jouw beloning

Ieder kwartaal maak je kans om onze geldprijs van 1.000€. te winnen. Voor ieder onderzoek waaraan je deelneemt, krijg je een lot in de prijzentrekking. Ook krijg je de kans om punten te sparen voor sommige van onze betaalde enquêtes. Deze punten kun je inruilen voor geld via PayPal of voor geschenkbonnen van merken als iTunes, Media Markt, Zalando, FNAC, etc. Je kunt je punten vanaf 1000 punten inruilen. Ook bieden we je de kans om gratis een goed doel te steunen na iedere volledig ingevulde enquête. Jij maakt je keuze en wij doen een schenking namens jou!

Blog

Changes 2017 - online paid surveys

Vraag in enquêtes: “Bestel jij maaltijden online?”


Datum: 18/01/2017


Uit enquêtes en betaalde vragenlijsten blijkt dat steeds meer Belgen hun maaltijden online bestellen en ook online in een restaurant reserveren zit in de lift.


Lees meer
Autosalon 2017 - online onderzoeken

Beleef het “kleine” autosalon groots met online onderzoeken


Datum: 16/01/2017


OpinionWorld ging alvast een kijkje nemen op het Autosalon in Brussel en zag dat online onderzoeken ook dit jaar tot nieuwe trends leidden.


Lees meer
Nieuwe functies Facebook - betaalde vragenlijsten

Betaalde vragenlijsten – Nieuwe Facebookopties 2017


Datum: 11/01/2017


Wie regelmatig meedoet aan onze betaalde vragenlijsten kent vast onze Facebookpagina al en in 2017 stelt Facebook een aantal nieuwe opties voor.


Lees meer
Trends marktonderzoek - betaalde online enquêtes

Betaalde online enquêtes – Marktonderzoek in 2017


Datum: 9/01/2017


Marktonderzoek evolueert zo snel dat een blog over de toekomst van betaalde online enquêtes al achterhaald is nog voor hij ter perse gaat.


Lees meer
Driekoningen - betaalde enquêtes

De Drie Koningen brengen goud, mirre en enquêtes!


Datum: 4/01/2017


Dat laatste moet uiteraard wierook in plaats van betaalde enquêtes zijn, maar we vroegen ons af wat jij eigenlijk weet over Driekoningen.


Lees meer
veranderingen 2017 - online betaalde enquêtes

Online betaalde enquêtes – Wat verandert er in 2017?


Datum: 2/01/2017


Ook in 2017 zorg jij voor verandering in onze online betaalde enquêtes en daarom presenteren we een overzicht van de belangrijkste veranderingen.


Lees meer