Gebruik betaalde enquêtes, om van je ideeën innovaties te maken

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht

1 Account aanmaken!

Vul hierboven je gegevens in en ga naar je Postvak IN om je Account te activeren via de e-mail die we je sturen.

2 Je mening delen

Geef daarna je mening in onze betaalde enquêtes. Dit is jouw kans om de diensten en producten die je dagelijks gebruikt te beïnvloeden.

3 Word beloond

Maak ieder kwartaal kans om € 1.000 te winnen, spaar punten die je kunt inruilen voor geld en aankoopbonnen en steun gratis een goed doel!

Jouw beloning

Ieder kwartaal maak je kans om onze geldprijs van 1.000€. te winnen. Voor ieder onderzoek waaraan je deelneemt, krijg je een lot in de prijzentrekking. Ook krijg je de kans om punten te sparen voor sommige van onze betaalde enquêtes. Deze punten kun je inruilen voor geld via PayPal of voor geschenkbonnen van merken als iTunes, Media Markt, Zalando, FNAC, etc. Je kunt je punten vanaf 1000 punten inruilen. Ook bieden we je de kans om gratis een goed doel te steunen na iedere volledig ingevulde enquête. Jij maakt je keuze en wij doen een schenking namens jou!

Blog

Makkelijk geld verdienen voor citytrips!


Datum: 22/02/2018


Makkelijk geld verdienen met betaalde vragenlijsten is een interessante bijverdienste om te sparen voor bijvoorbeeld een welverdiende citytrip.


Lees meer

Online geld verdienen op Wereld Innovatie Dag!


Datum: 15/02/2018


Op 16 februari is het Wereld Innovatie Dag en mensen die online geld verdienen met betaalde enquêtes vieren deze dag uiteraard uitgebreid.


Lees meer

Enquêtes invullen: Voeder jij de vogeltjes?


Datum: 9/02/2018


Terwijl we deze maand onze handen vol hebben met enquêtes invullen, mogen we ook onze gevederde vrienden niet vergeten te voederen.


Lees meer

Makkelijk geld verdienen op deprimaandag!


Datum: 29/01/2018


Maandag 15 januari was blauwe maandag, de meest deprimerende dag van het jaar, maar ook dan maakte makkelijk geld verdienen je dag goed.


Lees meer

Enquêtes invullen voor geld: marketing trends 2018


Datum: 26/01/2018


Enquêtes invullen voor geld is het uitgelezen instrument om te weten te komen wat consumenten voelen, maar er staat heel wat op til dit jaar.


Lees meer

Geld verdienen online: Sociale media zijn ongezond


Datum: 18/01/2018


Geld verdienen online is ook op de sociale media wijdverspreid, maar de vraag rijst of deze sociale netwerken wel goed zijn voor ons mentaal welzijn.


Lees meer