Gebruik betaalde enquêtes, om van je ideeën innovaties te maken

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht

1 Account aanmaken!

Vul hierboven je gegevens in en ga naar je Postvak IN om je Account te activeren via de e-mail die we je sturen.

2 Je mening delen

Geef daarna je mening in onze betaalde enquêtes. Dit is jouw kans om de diensten en producten die je dagelijks gebruikt te beïnvloeden.

3 Word beloond

Maak ieder kwartaal kans om € 1.000 te winnen, spaar punten die je kunt inruilen voor geld en aankoopbonnen en steun gratis een goed doel!

Jouw beloning

Ieder kwartaal maak je kans om onze geldprijs van 1.000€. te winnen. Voor ieder onderzoek waaraan je deelneemt, krijg je een lot in de prijzentrekking. Ook krijg je de kans om punten te sparen voor sommige van onze betaalde enquêtes. Deze punten kun je inruilen voor geld via PayPal of voor geschenkbonnen van merken als iTunes, Media Markt, Zalando, FNAC, etc. Je kunt je punten vanaf 1000 punten inruilen. Ook bieden we je de kans om gratis een goed doel te steunen na iedere volledig ingevulde enquête. Jij maakt je keuze en wij doen een schenking namens jou!

Blog

Online geld verdienen op Wereld Anti-Tabaksdag


Datum: 25/05/2017


Omdat OpinionWorld veel meer is dan online geld verdienen besteden we graag aandacht aan de jaarlijkse Wereld Anti-Tabaksdag op 31 mei.


Lees meer
Wereldoorlog III - betaalde enquetes België

Betaalde enquêtes België: “Moeten we WO III vrezen?”


Datum: 18/05/2017


Het spierballengerol tussen de kernmachten escaleert alsmaar verder en we vroegen ons af of jij in betaalde enquêtes België voor een WO III vreest.


Lees meer
Wesak Dag - betaalde enquetes

Vier de Dag van de Volle Maan met betaalde enquêtes!


Datum: 9/05/2017


Voor wie het antwoord in betaalde enquêtes niet zou weten, op 10 mei vieren we de Dag van de Volle Maan, ook wel bekend als het Wesak-feest.


Lees meer
gender gap - online betaalde enquêtes

Online betaalde enquêtes: “Hoe groot is de Gender Gap?”


Datum: 4/05/2017


In onze online betaalde enquêtes pleit jij telkens weer voor meer gelijkheid tussen mannen en vrouwen, maar er is nog veel werk aan de winkel.


Lees meer
Verbod op Religieuze Symbolen - betaalde enquêtes

Betaalde enquêtes: “Weg met religieuze symbolen?”


Datum: 27/04/2017


Het had een vraag kunnen zijn in onze betaalde enquêtes, maar het Hof van Justitie heeft nu beslist dat werkgevers religieuze symbolen mogen bannen.


Lees meer
het koppel verdwijnt - betaalde enquêtes invullen

Betaalde enquêtes invullen: Verdwijnt het koppel?


Datum: 20/04/2017


Een van de basisgegevens die je bij betaalde enquêtes invullen moet verstrekken is je burgerlijke staat en het aantal singles neemt gestaag toe.


Lees meer