« Terug naar Blog

Het belang van een up-to-date profiel bij enquêtes


Het kan behoorlijk frustrerend zijn als je niet wordt toegelaten tot een betaalde online enquête. Op die manier mis je immers de kans om meer punten te verzamelen om de beloning te bemachtigen waarvoor je aan het sparen was. Daarom geven we je hieronder enkele nuttige aanwijzingen en tips om meer geld te verdienen met het deelnemen aan betaalde enquêtes.

Rond het registratieproces volledig af

Een eerste noodzakelijke voorwaarde om te kunnen deelnemen aan betaalde online enquêtes is natuurlijk dat je het registratieproces volledig afrondt. Sommige respondenten komen niet toe aan het onderdeel waar ze hun wachtwoord moeten instellen. Dit wachtwoord is uiteraard onontbeerlijk om toegang te hebben tot je persoonlijke gegevens op de website van OpinionWorld en om voor online onderzoeken in aanmerking te komen. Alleen zo kan je online geld verdienen door het invullen van betaalde online enquêtes.

Houd je profiel up-to-date

Hoe beter je profiel up-to-date is, hoe groter de kans dat je zult worden uitgenodigd voor online onderzoeken. We adviseren je om je profiel te updaten telkens als je persoonlijke situatie wijzigt. Hoe je dit doet, lees je in dit artikel.

Lees elke vraag aandachtig alvorens te antwoorden

Alle online enquêtes bevatten zogenaamde kwalificerende vragen om er zeker van te zijn dat je wel eerlijk en oprecht antwoordt. Dit is van belang omdat je een grote groep van consumenten vertegenwoordigt. Op die manier zijn onze klanten er zeker van dat de resultaten van de online onderzoeken betrouwbaar en representatief zijn.

Neem je tijd voor het vervolledigen van online vragenlijsten

Alle betaalde online enquêtes werden ontworpen met een vooropgesteld tijdsbestek in gedachten. Van de respondent wordt verwacht dat hij of zij voldoende tijd neemt om stil te staan bij de inhoud van de vragen. Het is aan te raden dat je je zou houden aan de tijdsduur die voor de online vragenlijsten werd voorgesteld.

Vul betaalde de enquêtes één voor één in

Vervolledig het onderzoek waar je aan begonnen bent, vooraleer aan een andere online enquête te beginnen. Wanneer je meerdere online enquêtes tegelijk invult, kan het voorkomen dat een van de online onderzoeken waaraan je bezig was ondertussen wordt afgesloten.

Trek voldoende tijd uit om een onderzoek in een keer in te vullen

Alle online onderzoeken zijn slechts voor een beperkte periode beschikbaar. Eens het vooropgestelde aantal betaalde online enquêtes is bereikt, wordt het onderzoek, zelfs al was je al halfweg, onherroepelijk afgesloten. Daarom bevelen we altijd aan om de online vragenlijsten in een keer af te ronden.

Verdien geld online met betaalde enquêtes door onze richtlijnen in dit artikel aandachtig op te volgen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.