« Terug naar Blog

Hoe beloont OpinionWorld jouw mening?

Je hebt met veel toewijding en zorg de online enquêtes van OpinionWorld ingevuld en vraagt je af waar je welverdiende beloning blijft? Welnu, het antwoord op deze vraag is zeer eenvoudig, net zo eenvoudig als online geld verdienen met betaalde enquêtes zelf. OpinionWorld beloont haar toegewijde leden immers met een helder, maar vooral aantrekkelijk beloningssysteem. Alle succesvol afgeronde online onderzoeken leveren een bepaald aantal punten op, die je al vanaf 1.000 punten kan verzilveren. Alleen jijzelf beslist op welke manier je vergoed wenst te worden.

De OpinionWorld Webshop

Ben jij zo iemand die zichzelf op tijd en stond graag eens verwent met een cadeautje? OpinionWorld geeft je uitgebreid de mogelijkheid om te sparen voor cadeaubonnen van bekende merken. Snuister gerust eens rond in de virtuele etalage van onze webshop, waar je een ruim assortiment aan cadeaubonnen zal aantreffen, onder andere van Fnac, Galeria Inno, Media Markt, Decathlon en Zara. Voor ieder wat wils dus in de OpinionWorld webshop. Het spreekt voor zich dat je voor de ene cadeaubon al wat langer zal moeten sparen, lees: wat meer online enquêtes zal moeten invullen, dan voor de andere.

Cash

Verkies je echter cash, geen probleem, OpinionWorld biedt je ook de mogelijkheid om je punten om te zetten in cash geld. Dit kan al vanaf 1.000 punten, die een geldelijke tegenwaarde vertegenwoordigen van 10 €. De enige voorwaarde is dat je over een geverifieerde PayPal account moet beschikken. Dit wil zeggen dat je identiteit door PayPal gecontroleerd moet zijn en dat je succesvol een persoonlijk bankrekeningnummer aan je account hebt toegevoegd.

ITunes

Hou je meer van een streepje muziek? OpinionWorld heeft ook aan de muziekliefhebbers gedacht, want je kunt al vanaf 1.000 punten een ITunes code van 10 € bekomen. Je kunt dus heerlijk genieten van je favoriete deuntjes enkel en alleen door het invullen van betaalde enquêtes.

Tombola

Last but not least is er nog de mogelijkheid om je punten in te wisselen voor loten van de driemaandelijkse prijstrekking van OpinionWorld. Elk kwartaal maak je kans op een financiële jackpot van maar liefst 1.000 €. Een lotje kost slechts 10 punten.

Voor elke ingevulde online enquête krijg je trouwens automatisch een gratis lot in de schoot geworpen. De gelukkige winnaar wordt hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

… en je steunt ook nog eens een goed doel!

Het beste van al is dat je ook nog eens je steentje aan een goed doel bijdraagt. Momenteel steunt OpinionWorld in België drie goede doelen: World Animal Protection, Concern en Land Trust. Je geeft zelf aan welk van deze drie doelen je voorkeur wegdraagt en wij doen de rest! Je hoeft zelf geen eigen verzamelde punten te doneren. Wijzelf doneren het geld namens jou!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.