« Terug naar Blog

Betaalde enquêtes: wie weet wat?Als je je aansluit bij OpinionWorld zal je aan de hand van betaalde enquêtes je mening kunnen delen over de meest uiteenlopende onderwerpen als politiek, nieuwe producten, de laatste trends, lifestyle, gezondheidszorg, opvoeding, onderwijs, en ga zo maar door. Je mag de kracht van online enquêtes niet onderschatten en net dat is uitgerekend de reden waarom wij het belangrijk vinden dat je ook daadwerkelijk betaald wordt voor je inspanningen.

Soms kan het echter al wel eens voorvallen dat je hebt deelgenomen aan online onderzoeken waarvoor zich al voldoende kandidaten hadden aangemeld of waarvan achteraf blijkt dat je toch niet helemaal in de doelgroep paste.

Afgesloten onderzoeken wegens overweldigend succes

Voor sommige betaalde online enquêtes melden zich echter een overvloedig aantal kandidaten aan. Als we bijvoorbeeld enquêtes uitschrijven specifiek gericht op jongeren, komt het voor dat er zich massaal veel jongeren aanmelden. In dat geval proberen we je hiervan uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte te brengen en normaal gebeurt dit bij aanvang.

Je zal dan geen punten kunnen verdienen, maar krijgt wel een lot voor onze driemaandelijkse prijstrekking cadeau. We trachten tegelijkertijd ook alternatieve online onderzoeken voor te stellen waarvoor we wel nog mensen nodig hebben. Onthoud echter dat je altijd volledig wordt vergoed voor compleet ingevulde online enquêtes.

De juiste demografische samenstelling van de doelgroep

Soms is onze opdrachtgever voor bepaalde online onderzoeken op zoek naar een zeer specifieke doelgroep. Aangezien de demografische samenstelling van de doelgroepen af en toe een delicate evenwichtsoefening is, komt het voor dat we je bijkomende vragen stellen. Als daaruit blijkt dat je toch niet binnen de doelgroep valt, zullen we je dat eerlijk meedelen. Ook in dat geval is je moeite echter niet voor niets geweest, want je krijgt dan eveneens gratis lot voor onze driemaandelijkse tombola. Ook in dit geval heb je meestal de mogelijkheid om deel te nemen aan betaalde online enquêtes die beter met jouw achtergrond overeenstemmen.

Om de kwaliteit van de online onderzoeken te waarborgen, is het immers niet alleen belangrijk dat we de juiste vragen stellen, maar ook aan de juiste personen. We maken er dan ook een erezaak van dat je je tijd en energie in de voor jou meest geschikte betaalde enquêtes steekt. Op die manier maakt jouw mening op het einde van de rit immers echt het verschil! Het devies bij OpinionWorld is immers “verdien geld online met betaalde vragenlijsten” die er echt toe doen.


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.