« Terug naar Blog

Wat als je 1.000 € zou winnen met betaalde enquêtes?Met het invullen van de betaalde enquêtes van OpinionWorld spaar je niet alleen punten, maar maak je eens om de drie maanden ook nog eens kans op onze driemaandelijkse jackpot van 1.000 €. Alle online enquêtes leveren immers een gratis lotje op in onze prijsloting die elk kwartaal wordt georganiseerd. Online geld verdienen met online onderzoeken, is makkelijker dan je denkt, want als het lot je een beetje gunstig gezind is, krijg je zo de hoofdprijs van 1.000 € in de schoot geworpen.

Tijd dus om alvast te beginnen dromen … Wat zou jij doen als je van de ene dag op de andere 1.000 € rijker bent? De conservatieveling zal het op zijn spaarboekje zetten, terwijl de losbol meteen naar zijn stamcafé trekt om vrienden en kennissen letterlijk op een onvergetelijke avond te trakteren. Niet dat we daar bij OpinionWorld iets op tegen hebben, maar tussen beide extremen ligt een wereld van eindeloze en misschien wel meer prettige mogelijkheden.

Niets zo aangenaam dan bijvoorbeeld ook je partner te laten meegenieten van deze welgekomen verrassing met een ontspannende en welverdiende stedentrip naar Barcelona, Venetië of Praag. Daar waar mannen eerder zullen denken aan de uitbreiding van hun DVD-collectie, gereedschapskit of garage, zullen de vrouwen onder ons geen enkele etalage meer gedesillusioneerd hoeven voorbij te gaan. Dat nieuwste kleedje van Paco Rabanne kan er nu best wel van af. Je kunt natuurlijk ook investeren in wat ons allemaal het meest dierbaar is en dat is onze gezondheid. Waarom geen jaarabonnement aanschaffen in een fitness- of wellness centrum? Ook die nieuwe computer of televisie die al enige tijd je ogen uitsteekt, kan dankzij het invullen van betaalde enquêtes de jouwe zijn.

Om af te sluiten, geven we je nog wat extravagante ideetjes mee. Wist je bijvoorbeeld dat je met 1.000 € een volledige maand lang kunt overnachten in een luxe vijfsterren hotel in Thailand, of gedurende drie jaar lang elke dag uitgebreid kunt dineren in een restaurant in Cambodja? Onze losbol van hogerop, die ondertussen al zijn zuurverdiende centjes in de bar om de hoek heeft uitgegeven, zal graag vernemen dat je in de Filipijnen niet minder dan 2.000 biertjes kan drinken voor hetzelfde bedrag.

Zo zie je maar waar deelnemen aan betaalde enquêtes via OpinionWorld allemaal niet goed voor kan zijn. Als je je kansen op deze geldprijs wenst te verhogen, kan je je punten omzetten in lotjes voor onze driemaandelijkse prijsloting. Een extra lotje kost je trouwens slechts 10 punten. Je geld weggeven aan een goed doel hoef je niet te doen, want zoals je wellicht wel al weet, doen wij dit in jouw plaats voor alle online enquêtes.


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.