« Terug naar Blog

Je persoonlijke gegevens wijzigen bij OpinionWorld


De betrouwbaarheid van online enquêtes staat of valt met het invullen van correcte gegevens. Dat geldt eens te meer voor je persoonlijke gegevens. We willen bijvoorbeeld weten wie je bent, waar je woont en wanneer je geboren bent. Ook je e-mailadres is natuurlijk van cruciaal belang. Niet alleen om je uit te nodigen voor nieuwe online onderzoeken, maar ook om je te vertellen dat je de driemaandelijkse prijsloting hebt gewonnen. In dit artikel maken we je even wegwijs in de procedure om je persoonlijke gegevens te wijzigen.

Juiste gegevens voor juiste onderzoeken

Onze opdrachtgevers hebben vaak heel specifieke wensen en behoeften wanneer zij online onderzoeken bestellen. De doelgroep van online enquêtes is soms beperkt naar leeftijd en woonplaats. Vooraleer we je mening vragen, willen we weten of die ook relevant is voor het onderzoek in kwestie. Daarom is het belangrijk dat je persoonlijke gegevens up-to-date zijn.

Hoe wijzig je je persoonlijke gegevens?

Personen verhuizen, veranderen van e-mailadres en je zult misschien op tijd en stond ook eens je wachtwoord willen wijzigen. Om je persoonlijke gegevens te wijzigen, moet je vanzelfsprekend eerst inloggen op je persoonlijke account van OpinionWorld. Klik vervolgens op Account en kies voor Mijn Profiel. Op die manier kom je terecht op je persoonlijke profielpagina waar je de mogelijkheid hebt om je e-mailadres en wachtwoord te veranderen, en je adres te bewerken. Zo eenvoudig is dat!


Misloop je welverdiende beloningen niet!

Een correct adres is niet alleen belangrijk voor de geografische omschrijving van de doelgroep, maar niet in het minst ook om je beloningen te kunnen opstrijken. Als we een beloning opsturen, willen we er uiteraard ook zeker van zijn dat je die ook daadwerkelijk in handen krijgt. Je hebt er dus vooral zelf baat bij om ervoor te zorgen dat je ons informeert over de wijziging van je persoonlijke gegevens.

Betaalde online enquêtes invullen op je eigen ritme

Bij OpinionWorld heb je de touwtjes volledig zelf in handen. Jij bepaalt namelijk zelf wanneer en hoeveel betaalde online enquêtes je wenst in te vullen. Ben je iemand die het graag rustig aan doet, of eerder iemand die maar niet genoeg kan krijgen van het meedoen aan online onderzoeken? Geen probleem, jij beslist zelf hoe vaak je uitnodigingen voor online vragenlijsten wenst te ontvangen. Als je op de knop “Bewerken” klikt in het menu “Profiel” heb je de mogelijkheid om de frequentie van de uitnodigingen naar eigen goeddunken aan te passen.

Online geld verdienen met betaalde enquêtes veronderstelt dat je ons juiste gegevens verstrekt. Moest er een wijziging optreden in je persoonlijke situatie dan weet je nu dus wat je te doen staat.

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.