« Terug naar Blog

Verdien geld online! Betaalde enquêtes en meer!


Met Sinterklaas en Kerstmis staan er dure maanden voor de deur. Een extra zakcentje is dus meer dan welkom. Als je geen zin hebt om ’s nachts als taxichauffeur bij te klussen, of als op joelende kinderen babysitten niet meteen je ding is, zijn er gelukkig nog een heleboel manieren om online geld te verdienen. Gewoon lekker vanuit je luie zetel geld verdienen? Wie wil dat niet? Wij bij OpinionWorld geven je graag een duwtje in de rug om van de komende feestmaanden ook echt een feest te maken. Een goed werkende internetverbinding is het enige wat je voor onze tips nodig hebt.

Kruip in de pen!

Je hoeft heus geen taalvirtuoos te zijn om met schrijven geld te verdienen. Een verre reis die je gemaakt hebt, je geheime keukenrecepten, je kijk op de actualiteit, het zouden allemaal onderwerpen voor een eigen blog kunnen zijn. Als je artikeltjes voldoende geïnteresseerden lokken, kun je advertenties op je website plaatsen die per klik geld opbrengen. Een andere mogelijkheid is je creatieve schrijftalent als freelancer aanbieden. Het wereldwijde web moet dagelijks gestoffeerd worden met teksten en iemand moet die schrijven. Waarom niet jij?

Online spulletjes verkopen of mystery shopper worden

De online wereld werkt net zoals de echte wereld. Dezelfde, of misschien zelfs meer opportuniteiten liggen gewoon voor het grijpen. Het enige verschil is dat je publiek zich niet beperkt tot je eigen vertrouwde omgeving, maar zich uitstrekt over heel de wereld. Dat geldt eens te meer voor het verkopen van oude of gebruikte spulletjes. Doordat je een grotere markt bereikt, kun je de concurrentie tegen elkaar uitspelen en de prijs opdrijven. Wist je trouwens dat er op eBay ooit 28.000 dollar betaald werd voor een belegen sandwich met kaas, waaruit nota bene al een beet was genomen?

Het zou natuurlijk nog beter zijn dat je geen spulletjes zou moeten verkopen, maar dat je betaald wordt om te kopen. Je hoort het goed! Als mystery shopper word je namelijk vergoed om te shoppen. Naast online onderzoeken maken commerciële organisaties ook gebruik van deze nieuwe techniek om de klanttevredenheid te onderzoeken. Snuister even rond op het internet en ontdek dat je ook in België op deze manier eenvoudig geld kunt verdienen.

Verdien geld online met het invullen van online onderzoeken

Last but not least zijn er de betaalde online enquêtes van OpinionWorld. Dit is wellicht nog de gemakkelijkste manier om online geld te verdienen. Het enige wat je hiervoor moet doen, is je bij ons aanmelden. Met het invullen van online vragenlijsten verdien je punten die je kunt inwisselen voor cadeaubonnen van een van de vele webshops waarmee wij samenwerken. Je kunt je punten via PayPal ook gewoon in cash geld laten uitbetalen. En met een beetje geluk aan je zijde win je met onze driemaandelijkse prijsloting ook nog eens op slag € 1.000!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.