« Terug naar Blog

Wel of geen punten voor betaalde online enquêtes?


Online geld verdienen met het invullen van online vragenlijsten is bij OpinionWorld gemakkelijker dan ooit. In dit artikel leggen we je nog eens haarfijn uit voor welke enquêtes je wel en voor welke online onderzoeken je geen punten kunt verdienen. Het komt al wel eens voor dat je vragenlijsten krijgt voorgeschoteld waarmee je geen punten verdient. Dit is eerder uitzondering dan regel en hieronder ontdek je waarom dat zo is.

Profielvragenlijsten versus online onderzoeken

Een vaak voorkomende vraag aan onze OpinionWorld helpdesk is: “Waarom krijg ik alleen online enquêtes waarmee geen punten verdiend kunnen worden?”. Wanneer er zeer tijdelijk even geen klantonderzoeken beschikbaar zijn, word je uitgenodigd om profielvragenlijsten te beantwoorden. Dit zijn vragen om nog openstaande onderdelen van je profiel te vervolledigen. Hier verdien je weliswaar niet meteen punten mee, maar de vervollediging van je profiel zal je op langere termijn meer klantonderzoeken en dus meer punten opleveren. We kunnen je alleen maar aanmoedigen om deze profielvragenlijsten zo snel mogelijk af te ronden.

Nieuw bij OpinionWorld: nu ook punten voor deels ingevulde enquêtes!

OpinionWorld is verheugd om je te kunnen meedelen dat je vanaf nu ook met deels ingevulde online onderzoeken punten verdient. Dit was vroeger anders. In het verleden verdiende je immers alleen maar punten voor volledig ingevulde online enquêtes. Om je nog beter te belonen voor je geleverde inspanningen, krijg je nu ook punten voor enquêtes die je slechts gedeeltelijk hebt ingevuld. Het komt al eens voor dat je een enquête, om welke reden dan ook, niet hebt kunnen afronden. Uiteraard bevelen we aan om onze online onderzoeken in een keer volledig in te vullen. Op die manier ben je er zeker van dat je het maximaal aantal punten verdient. Ook die beloning waarvoor je geduldig aan het sparen was, is zo sneller binnen handbereik!

Even geen klantonderzoeken beschikbaar? Niet getreurd!

Als er even geen betaalde online enquêtes beschikbaar zijn, hoef je dus niet te panikeren. Je weet nu dat je beter even rustig de tijd neemt om je profiel te vervolledigen aan de hand van de niet betaalde profielvragenlijsten. Je zult snel de vruchten (lees: de punten) plukken van een compleet profiel. Meer online onderzoeken zullen weldra jouw kant opkomen en dat vertaalt zich in meer kansen om punten bijeen te sprokkelen. Laat je dus vooral niet ontmoedigen door deze profielvragenlijsten. Bekijk het eerder als een langetermijninvestering! Voor nog meer tips voor het online geld verdienen met betaalde online vragenlijsten raden we je aan om ook dit blogartikel even te lezen.

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.