« Terug naar Blog

Facebook OpinionWorld Belgium vind ik leuk!


Je hebt het misschien al gemerkt, en hopelijk ook al leuk gevonden, OpinionWorld heeft sinds kort een eigen Facebookpagina. Betaalde online enquêtes invullen is leuk en dat willen we met de wereld delen door de introductie van Facebook OpinionWorld Belgium. Jouw mening is belangrijk en via deze weg willen we je nog meer betrekken bij onze online onderzoeken. Mis dus niets en bezoek onze Facebookpagina dagelijks om op de hoogte te blijven van alles wat je over OpinionWorld moet weten! Op ons profiel gooien we geregeld een visje over een bepaald onderwerp uit, zodat je kunt doen waarvoor wij je zo waarderen, en dat is je mening met ons delen!

Online geld verdienen met je mening op Facebook

Onze Facebookpagina is niet alleen leuk, maar je kunt er ook nog eens geld mee verdienen. Je reageert vrijwel dagelijks op Facebookberichten, maar dat levert je in het beste geval alleen maar likes van je vrienden op. Daar brengen wij nu verandering in. OpinionWorld organiseert op tijd en stond speciale Facebookpromoties waardoor je extra punten kunt bijverdienen. Het enige wat je daarvoor moet doen, is onze pagina liken en je mening geven!

Minipolls en wedstrijden

Via de website organiseren we regelmatig minipolls en wedstrijden, waar je naar hartenlust op kunt reageren. Een origineel onderschrift bij een grappige of bizarre foto bedenken, een filosofisch citaat beoordelen, een hoofdbrekend dilemma of een minipoll beantwoorden, het zijn allemaal mogelijkheden om te reageren die ervoor kunnen zorgen dat jij als winnaar wordt uitgekozen. Houd onze Facebook pagina dus goed in het oog om te weten of, en wanneer, er een speciale actie op til is. Via je persoonlijke inbox ontdek je of jij die extra punten op je rekening mag bijschrijven. Reageren op Facebook was nog nooit zo leuk!

Like & Share OpinionWorld Belgium

Jij speelt een belangrijke rol in ons streven om ons panel van deskundige respondenten als jijzelf nog te doen groeien. Dat je op deze pagina bent aanbeland, wil zeggen dat je waarschijnlijk al geld verdient met onze betaalde online enquêtes. Like OpinionWorld Belgium en share onze blogberichten zodat ook je vrienden en familie iets zouden kunnen bijverdienen met onze betaalde enquêtes.

Toch nog geen lid? Waar wacht je op? Registreer je nu en begin met online geld verdienen door het invullen van onze betaalde vragenlijsten. De snelste en eenvoudigste manier om je bij OpinionWorld aan te melden, is trouwens gewoon door op Aanmelden via Facebook te klikken. Zo kun je meteen ook onze OpinionWorld pagina leuk vinden!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.