« Terug naar Blog

Welke goede doelen steun je met betaalde enquêtes?


Online geld verdienen met betaalde enquêtes en ook nog eens een goed doel steunen? Dat kan alleen bij OpinionWorld. Het beste van al is nog dat je daar zelf geen verdiende punten voor hoeft in te leveren. Wij doen de donatie namens jou! Na elke voltooide enquête wordt er gevraagd om een keuze te maken uit drie goede doelen. In dit artikel ontdek je welke goede doelen dat zijn. Via OpinionWorld draag je bij aan een betere wereld op alle fronten: armoede, natuur en dierenwelzijn.

Armoede bestrijden via CONCERN Worldwide

CONCERN Worldwide is een internationale humanitaire organisatie die al sinds 1968 de honger en het lijden in de armste landen ter wereld aanpakt. De donaties worden goed besteed want 88,5 % van het budget gaat naar hulpverlening en ontwikkeling. Met CONCERN ben je er ook zeker van dat je geld ook terechtkomt bij diegenen die dit het hardste nodig hebben. Je zou er versteld van staan wat jouw giften teweegbrengen. Met slechts € 49 voorzie je 10 families vijftien dagen lang van voedselpakketten en met € 100 zelfs een heel dorp van zuiver water. Kiezen voor CONCERN Worldwide is levens redden!

Natuurbehoud met World Land Trust

World Land Trust is een internationale liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor het behoud van ’s werelds belangrijkste en meest bedreigde natuurlijke rijkdommen. Zij werkt daarvoor nauw samen met een lokaal netwerk van NGO’s in landen als Brazilië, Ecuador, Peru, Bolivia en Kenia. Als we je vertellen dat de wereldberoemde natuurdocumentairemaker Sir David Attenborough zijn schouders onder dit project heeft gezet, weet je dat het goed zit. De aankoop van hectares regenwoud om de groene longen van onze planeet voor de volgende generaties te bewaren, is slechts een van de vele projecten waarmee World Land Trust zich bezighoudt.

Dierenbescherming met World Animal Protection

Wist je dat World Animal Protection er in 2013 voor het eerst in de geschiedenis in slaagde om de Verenigde Naties ertoe te bewegen om dierenwelzijn in resoluties te laten opnemen? Van het inenten van honden tegen hondsdolheid, tot het redden van dieren in rampgebieden en het definitief uitbannen van circus- en dansberen, dat en nog veel meer, zijn de realisaties van World Animal Protection. Als dierenleed jou nauw aan het hart ligt, maak je met een donatie voor deze organisatie alvast een keuze die het verschil maakt.

We beseffen dat het soms een hartverscheurende keuze is. Daarom zeggen wij bij OpinionWorld: gebruik je verstand bij het invullen van onze online onderzoeken, en volg je hart bij de keuze van het goede doel!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.