« Terug naar Blog

OpinionWorld Helpdesk: hulp bij online enquêtes!

OpinionWorld helpdesk


Bij het online geld verdienen met het invullen van onze betaalde online enquêtes zijn gewoonlijk wij het die de vragen stellen. Jij geeft je mening en reikt de antwoorden aan. Soms zijn de rollen omgedraaid. Het kan immers voorkomen dat je een probleem ondervindt bij het gebruik van de website of dat je met een bepaalde vraag zit. Wij zijn er om je in dergelijke gevallen uit de nood te helpen! In deze OpinionWorld blog stellen we onze FAQ pagina en OpinionWorld Helpdesk graag even aan je voor.

Frequently Asked Questions over het invullen van online vragenlijsten

Voor jouw comfort hebben we de meest voorkomende vragen gebundeld op onze algemene FAQ pagina. In het ledengedeelte van onze OpinionWorld website is deze rubriek nog uitgebreider. Hoe word ik lid en wat kost het me? Hoe vaak word ik gevraagd om enquêtes in te vullen? Hoe kan ik deelnemen aan de prijstrekking? Hoe maak ik een gratis PayPal rekening aan? Hier vind je met enkele muisklikken het antwoord op de meeste van je vragen. Onze FAQ pagina is logisch onderverdeeld in vijf verschillende rubrieken: vragen over OpinionWorld, vragen over onderzoeken, vragen over beloningen, vragen over PayPal en vragen over privacy.

Onze professionele Helpdesk beantwoordt al je vragen!

Als je het antwoord op je vraag toch niet in onze omvangrijke FAQ rubriek mocht teruggevonden hebben, kan je altijd contact opnemen met ons enthousiast heldeskteam. De OpinionWorld Helpdesk bereik je door op de FAQ-pagina op de blauwe balk “Stuur een vraag” te klikken. Er verschijnt dan een contactformulier waarin je uitgenodigd wordt om je gegevens en je vraag in te voeren. Onze behulpzame medewerkers staan tijdens werkdagen klaar met een luisterend oor om het hoofd te bieden aan al je vragen of problemen. In de regel mag je, afhankelijk van de complexiteit van je vraag, een antwoord verwachten binnen een tot drie werkdagen. In zeer uitzonderlijke en meer ingewikkelde gevallen kan het langer duren. We halen er dan graag een projectmanager of IT-medewerker bij om je nog beter van dienst te zijn.

Nog enkele tips bij het invullen van onze betaalde online enquêtes!

Tot slot reiken we je nog enkele nuttige tips aan bij het invullen van onze betaalde enquêtes. Sommige vragen of problemen kunnen perfect vermeden worden. In de eerste plaats door de instructies in de uitnodiging strikt op te volgen. Daarnaast is het belangrijk dat Java en Flash op je computer geïnstalleerd zijn en dat je internetbrowser up-to-date is met de laatste updates. Als speciale punten, bijvoorbeeld voor dagboekstudies, niet meteen aan je account werden toegevoegd, panikeer dan niet. Deze worden doorgaans later dan de standaardpunten toegewezen.

Bij OpinionWorld telt jouw mening! Maar ook jouw vraag over het deelnemen aan onze betaalde online enquêtes trachten we zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden. Om af te sluiten, de belangrijkste vraag: Ben jij al lid van OpinionWorld? Neen? Registreer je hier!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.