« Terug naar Blog

OpinionWorld enquêtes – Een reis rond de wereld


Online geld verdienen met betaalde enquêtes is een universeel fenomeen. Wist je dat OpinionWorld in 32 landen betaalde online enquêtes aanbiedt? In deze OpinionWorld blog nemen we je mee voor een reis rond de wereld.

Noord-, West-, Zuid- en Oost-Europa

We beginnen onze wereldreis in eigen land. In België houden we uiteraard rekening met de federale staatsstructuur en bieden we zowel een Nederlandstalige, als een Franstalige website aan. Vanuit ons land steken we snel de grens over naar onze buurlanden, Nederland, Frankrijk en Duitsland, waar het invullen van online onderzoeken eveneens populair is. Ook in het Verenigd Koninkrijk wordt er tijdens de tea-time aan betaalde enquêtes gewerkt. In Ierland moet het nationale klavertje vier dan weer voor het nodige geluk zorgen om als winnaar van de driemaandelijkse loting te worden uitgekozen.

Vanuit de Scandinavische landen, Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken, zoeken we na een korte pauze in Oostenrijk en Zwitserland om van de gezonde Alpenlucht te genieten, warmere oorden op in het zuiden van Europa. Ook aan de Costa del Sol in Spanje, in de Algarve in Portugal en op Sicilië in Italië worden ijverig online enquêtes ingevuld. Voor we de Orient Express naar het Verre Oosten nemen, houden we nog een laatste tussenstop in Polen.

Van het Midden-Oosten tot Oceanië

We zetten voet aan grond in Turkije om te verdwalen in de smalle, met minaretten omgeven straatjes van Istanboel. Van daaruit gaat het verder oostwaarts om een bezoekje te brengen aan de Taj Mahal in India, waar meer dan één miljard inwoners wachten om deel te nemen aan onze online enquêtes. Onze reis gaat via Singapore verder naar die drie andere Aziatische Tijgers, Hong Kong, China en Taiwan. Wie een mondje Chinees spreekt zal misschien de OpinionWorld China blog wel eens willen lezen. Vanuit Zuid-Korea is het maar een korte oversteek naar Japan, het land van de rijzende zon. Ten slotte verdienen ook de kiwi’s in Nieuw-Zeeland en de Aboriginals in Australië graag iets bij met betaalde online enquêtes.

De Nieuwe Wereld: van Ontario tot Patagonië

In het spoor van Columbus heeft OpinionWorld ook de Nieuwe Wereld veroverd met haar online onderzoeken. Van het hoge noorden in Canada over de 50 staten van de Verenigde Staten – zelfs op Hawaï doet men mee aan onze online vragenlijsten – dalen we via de Pan-American Highway af naar Centraal en Zuid-Amerika. In Mexico worden de online enquêtes van OpinioLandia ingevuld met een sombrero om het hoofd koel te houden. In Colombia klinkt er tijdens de online onderzoeken altijd salsa uit de boxen, daar waar ze in Brazilië de samba verkiezen. We eindigen onze wereldtrip in het uiterste zuiden van Argentinië, waar het inspirerende landschap van Patagonië voor de juiste antwoorden moet zorgen.

Heeft deze virtuele reis rond de wereld het doen kriebelen om je koffers te pakken? Verdien geld online met betaalde enquêtes om je spaarvarkentje voor die reis van je dromen nog wat te spijzen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.