« Terug naar Blog

De OpinionWorld Webshop

de OpinionWorld webshop

Online geld verdienen met betaalde online enquêtes? Je zou er versteld van staan hoeveel je kunt bijverdienen door gewoon je mening te geven. Hoe word je beloond? Dat bepaal je bij OpinionWorld helemaal zelf! Jouw mening is geld waard en dat nemen we bij OpinionWorld letterlijk. Voor elke deelname aan betaalde online enquêtes belonen wij je met punten, die je in onze OpinionWorld Webshop kunt inwisselen voor waardebonnen van de bekendste webshops van België, of via PayPayl gewoon in cash geld kunt omzetten.

Om je zo goed mogelijk voor jouw mening te belonen, werken wij samen met de grootste namen. Als je het in onze OpinionWorld Webshop niet vindt, dan zal je het nergens vinden!

Betaalde online enquêtes voor … een nieuwe garderobe!

In de webshops van Galleria Inno en JBC komen zowel de dames als de heren, en de kinderen natuurlijk, uitgebreid aan hun trekken. Je hebt in de H&M een prachtig nieuw jurkje gezien of je wil via Zalando een nieuw paar schoenen bestellen? Geef je mening via onze betaalde online enquêtes en ook die felbegeerde blouse van Zara hangt binnenkort in jouw closet!

De sportievelingen onder ons vinden in Decathlon dan weer alles wat ze nodig hebben voor hun geliefde hobby. Op zoek naar een origineel geschenk of gewoon jezelf verwennen met een nieuw parfum? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Yves Rocher!

Ontspanning en cultuur met online enquêtes

Misschien luister je tijdens het invullen van onze betaalde online enquêtes graag naar je favoriete streepje muziek? Wissel je punten dan in voor vouchers van iTunes of Spotify. Dankzij FNAC kan je dan weer heerlijk ontspannen met een goed boek of genieten van die spannende televisiereeks die je al zo lang eens wilde zien.

Electro, nieuwe meubels en nog zo veel meer …

Je bent toe aan een nieuwe smartphone, televisietoestel of stofzuiger? Misschien vind je het wel bij Media Markt. OpinionWorld maakt het met Molecule zelfs mogelijk om je huis met nieuwe meubeltjes in te richten of om nog vóór de zomer te sparen voor een nieuwe barbecue. Je woonkamer is dringend toe aan een vers likje verf? De doe-het-zelvers zullen graag vernemen dat ze met onze betaalde online enquêtes ook kunnen sparen voor waardebonnen van HUBO.

Toch nog niet gevonden wat je zoekt?

Je hebt iets gevonden in een buitenlandse of andere webshop? Geen probleem! Wissel je punten via PayPal dan om in cash geld. Met deze internationale online betalingsservice kun je in alle webwinkels ter wereld online betalen.

Verdien geld online en winkel in onze OpinionWorld webshop!

Wil jij ook online geld verdienen met betaalde online enquêtes en OpinionWorld punten beginnen sparen voor jouw favoriete webshop? Lidmaatschap is volledig gratis. Beïnvloed de wereld van morgen en geef vandaag nog je mening!<


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.