« Terug naar Blog

Betaalde enquêtes in België zijn hot!

Onderzoek in België is hot

Van de saxofoon en Kuifje, tot de anticonceptiepil en de Smurfen, zijn we in België altijd een land van vernieuwers geweest. Dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, blijkt ook uit de steeds toenemende populariteit van betaalde enquêtes. OpinionWorld onderzoekt waarom commerciële organisaties uitgerekend in België veelvuldig naar betaalde enquêtes grijpen om de noden van hun klanten beter te begrijpen.

Jouw mening staat centraal!

Daar waar bedrijven vroeger hun marketingstrategie aan de consument oplegden, is het vandaag jouw mening die bepalend is. In een wereld waarin we met een druk op de knop goederen en diensten van overal ter wereld kunnen bestellen, is de concurrentie verpletterend. Daarom willen commerciële organisaties terug naar een meer persoonlijke aanpak – als het ware het gevoel dat je hebt bij de kruidenier om de hoek. Betalende enquêtes zijn het uitgelezen medium om te weten te komen wat jij voelt en denkt over hun producten en diensten. De klant – jij dus – is zo echt Koning!

Waarom zijn betaalde enquêtes zo populair in België?

We mogen dan misschien wel een klein landje zijn, maar België blijft ondanks de nazinderende gevolgen van de financiële crisis een gedroomde markt voor multinationals. Buitenlandse bedrijven willen de Belgische consument om uiteenlopende redenen verleiden:
  • Jij bent de rode loper naar 500 miljoen Europese consumenten: Eens multinationals en grote merken jou overtuigd hebben, ligt de weg naar Europa open.
  • België staat in het lijstje van ’s werelds grootste consumentenmarkten op de 20e plaats. De Belgische markt is dus hoe dan aantrekkelijk om in te investeren.
  • België is een kweekvijver van talent. We trekken niet alleen “slimme koppen” aan, maar brengen ze ook voort en jij bent zo iemand. Bedrijven weten dat ze met een Belgische stem kunnen rekenen op een eerlijke, geïnformeerde en kritische mening.
  • De levenskwaliteit in België is hoog en dat brengt veeleisende klanten met zich. Er bestaat dus geen beter laboratorium dan België om nieuwe ideeën af te toetsen.

Geef vandaag je mening en verander de wereld van morgen!

Bedrijven willen de best mogelijke producten en diensten op de markt brengen, maar om dat te kunnen doen hebben ze jouw feedback nodig. Deelnemen aan betaalde enquêtes is de eenvoudigste manier om de producten die je regelmatig koopt te verbeteren. Nog geen lid? Waar wacht je op? Begin met online geld verdienen en registreer je nu voor de betaalde enquêtes van OpinionWorld.


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.