« Terug naar Blog

De OpinionWorld blog

Mening over roken


Bij OpinionWorld weten we dat je via onze betaalde online enquêtes graag je mening deelt. We weten ook dat jij zeer leergierig bent en een nauwelijks te stillen honger naar kennis hebt. Daar proberen wij met onze blog aan tegemoet te komen! Heb jij ook zo een alleswetende vriend of oom die altijd met wist-je-datjes komt aanzetten waarvan je denkt: “Waar haalt hij dat toch?” Tussen twee betaalde online enquêtes door even ontspannen en tegelijkertijd nog iets opsteken ook, dat is de ambitie van onze blog!

Waar gaat onze blog over?

Over jou! Om je mening te kunnen geven in betaalde online enquêtes is het belangrijk dat je een beetje van alles en van alles een beetje afweet. We pikken uiteraard in op de actualiteit. Of het nu gaat over de suikertaks, omkoping in het voetbal, de terreurdreiging of de politiek, we gaan geen enkel onderwerp uit de weg. We maken er een erezaak van om je daarbij zoveel mogelijk te verrassen met interessante weetjes die je misschien nog niet wist over een bepaald thema. We focussen niet alleen op wat er beweegt in onze samenleving, maar vooral ook op wat er verandert.

Geef je mening in onze minipolls!

OpinionWorld zou OpinionWorld niet zijn als we ook niet regelmatig online enquêtes aan onze blogs zouden koppelen. Om de vinger aan de pols te houden, en om te weten te komen wat jouw mening is, organiseren we geregeld een minipoll. Zo kan jij doen waarvoor we jou zo waarderen: je mening geven! Aan de hand van deze “interactieve blogs” kom je tegelijkertijd te weten hoe jouw collega’s over iets denken. Bovendien druk je ook nog eens je stempel op de actualiteit want de beleidsmakers lezen mee.

Een blik achter de schermen

Uiteraard is het onderwerp “betaalde online enquêtes” nooit ver weg te denken. Af en toe gunnen we je een blik achter de schermen van OpinionWorld en vertellen we je meer over de werking van onze website. Hoe zit het met mijn privacy, welke soorten marktonderzoeken zijn er, wat zijn de beloningen of welke goede doelen je steunt met onze betaalde online enquêtes, zijn slechts enkele van de vragen die al aan bod kwamen.

Vind onze blog leuk op Facebook!

We hopen van harte dat je onze blogberichten massaal leest, deelt op Facebook, je vrienden en familie ermee verrast en er vooral heel veel plezier aan beleeft! Terwijl jij ijverig verder werkt aan onze online onderzoeken, maken wij alvast werk van het volgende blogartikel. Nog geen lid? Surf dan snel naar onze aanmeldingspagina en verdien geld online met betaalde online enquêtes!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.