« Terug naar Blog

Trends in online shoppen: terug naar de winkel!

Trends in online shoppen


Online geld verdienen en online shoppen gaan bij OpinionWorld hand in hand. In onze betaalde enquêtes word je ook geregeld gevraagd of, en hoe vaak, je online shopt. Het fenomeen van het online shoppen is op zeer korte tijd geëxplodeerd en wordt, onder meer aan de hand van betaalde enquêtes, steeds beter op jouw behoeften en wensen afgestemd. Jouw mening leidt dus tot nieuwe online shopping trends!

Het digitale winkelkarretje in de lift

We shoppen massaal online. Uit online onderzoeken blijkt dat we in België tijdens het derde kwartaal van 2015 twee miljard euro uitgaven aan 19,4 miljoen online aankopen en tijdens de eindejaarsperiode alleen al nog eens een miljard euro extra. Of het nu gaat om elektronica, boeken, kleding en accessoires, sportartikelen, huishoudelijke apparaten, gereedschappen of zelfs onze dagelijkse boodschappen, het gaat allemaal het digitale winkelkarretje in.

Webrooming en Showrooming

Maar ook de fysieke winkel is helemaal terug van weggeweest. Zelfs bedrijven die hun producten voorheen alleen op het internet aanboden, kiezen voor een lokaal verkoop- of afhaalpunt. Ook dat hebben we aan jouw mening te danken! In betaalde enquêtes antwoordde je immers dat je menselijk contact belangrijk vindt en een product wil kunnen “voelen”. De toekomst is een combinatie van online en offline winkelen: in de virtuele toonbank van een webwinkel snuisteren en in de winkel afhalen (webrooming) of in de showroom je keuze maken en achteraf online bevestigen (showrooming).

Vind ik leuk en koop nu!

Online winkelen gaat viraal op allerhande sociale netwerksites. Facebook biedt in de VS via een samenwerking met Shopify naast de “vind ik leuk” ook een “koop nu” knop aan. Twitter en Pinterest volgen deze trend en het is een kwestie van tijd voor het “sociale” online shoppen ook naar Europa zal overwaaien.

Virtuele shoppingcenters

Speciaalzaken en kleinere winkels die niet meteen de logistieke en administratieve mogelijkheden hebben om een eigen webwinkel op touw te zetten, zullen hun producten meer en meer via grote online platformen aanbieden. Zo kom je als het ware in een groot virtueel shoppingcenter terecht waar je naar hartenlust kunt shoppen, alleen even gezellig uitblazen met een ijsje of een koffietje is er dan wel niet meer bij.

Gratis online shoppen dankzij onze betaalde enquêtes!

Wat zou je er van denken als je helemaal niets hoeft te betalen om online te shoppen? Bij OpinionWorld kan je de punten die je hebt verdiend met onze betaalde enquêtes omzetten in waardebonnen van je favoriete webshop. Neem hier een kijkje om te ontdekken met welke webwinkels wij allemaal samenwerken. Keuze te over!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Zet je punten via PayPal om in cash geld! Deze online betalingsservice wordt in de meeste webshops als betaalmiddel aanvaard. Begin vandaag nog met online geld verdienen en registreer je voor de betaalde enquêtes van OpinionWorld!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.