« Terug naar Blog

Oproep aan vernieuwers – deel je mening via enquêtes!

3 manieren om je mening te geven


Heb je een geweldig idee voor een nieuw gadget dat de wereld zal veroveren? Doe je graag je zegje over de producten en diensten waarvan je dagelijks gebruik maakt? Je hebt een uitgesproken mening maar je stem wordt helaas niet altijd gehoord? De kans dat je in je stamkroeg een belangrijke bedrijfsleider of politiek figuur tegen het lijf loopt, is eerder gering, laat staan dat je hem of haar van jouw mening kunt overtuigen. Ontdek hier drie manieren om je mening te delen die wel het verschil maken!

Verdien geld online met betaalde vragenlijsten

Het voeren van online onderzoeken is de meest efficiënte methode om aan marktonderzoek te doen. Bedrijven en beslissingsmakers vragen aan de mensen die belangrijk voor hen zijn, jij dus, wat ze kunnen doen om hun diensten of producten nog te verbeteren. Er bestaan verschillende websites en manieren om je opinie te delen. Een zeer populaire is OpinionWorld. Dankzij hun betaalde online enquêtes heb je de kans om de stem te zijn van de grote merken van de toekomst.

Registreren bij OpinionWorld is snel en helemaal gratis! Het beste van al is dat je ook nog eens beloningen krijgt voor je tijd, die je later dan kunt inruilen voor cadeaubonnen, iTunescodes, cash geld of extra loten voor de driemaandelijkse loterij.

QR codes scannen en delen

Een andere leuke manier om de markt te beïnvloeden, is door te winkelen en je favoriete aankopen te delen. Sommige bedrijven voorzien hun handelswaar van een QR barcode die je met je smartphone kunt inscannen. De verzamelde gegevens worden dan gebruikt om marketingstrategieën op punt te stellen om de klant nog beter van dienst te zijn. Vaak worden hier spannende wedstrijden aan verbonden waar toffe prijzen mee te verdienen vallen.

Wie schrijft, die blijft!

Je kunt natuurlijk ook nog altijd zelf in de pen kruipen en een bedrijf rechtstreeks aanschrijven. Zorg er dan wel voor dat je brief of mailtje origineel is en naar de juiste contactpersoon wordt verzonden. Misschien weet je de sales director of manager met enkele zorgvuldig uitgekozen woorden wel te overtuigen!

Je bent geen literair talent maar wil toch de wereld vernieuwen of verbeteren? Er bestaat een geweldige oplossing waarbij je de deur niet uit moet, noch brieven moet schrijven: OpinionWorld! Laat jouw mening horen en neem deel aan betaalde online enquêtes!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.