« Terug naar Blog

Een nieuw jaar, een nieuwe kans om je mening te geven!

Een nieuw jaar met nieuwe enquêtes


Wil je in 2016 wegen op de belangrijke strategische beslissingen van bedrijven en politieke organisaties? Dan is het invullen van betaalde online enquêtes misschien wel iets voor jou. Allemaal hebben we wel een uitgesproken mening over de meest uiteenlopende thema’s zoals politiek, financiën, onderwijs en cultuur tot zelfs sport en televisie. Stel je nu eens voor dat je elke keer dat je je mening geeft ook betaald wordt. Dat kan bij OpinionWorld!

Kennis is macht!

Om hun producten en dienstverlening in 2016 nog beter op jouw behoeften af te stemmen, vertrouwen ondernemingen op jouw mening. Jij bent hun intellectueel kapitaal en zij weten dat jouw opinie niet gratis is. Zij betalen maar al te graag om te weten te komen wat jij van hun handelswaren denkt. Sommige mensen nemen gewoon voor de lol deel aan online enquêtes. De meesten vullen online onderzoeken in omdat ze graag betaald worden voor hun tijd en gelijk hebben ze! Bij OpinionWorld word je beloond om je mening te geven over de producten en diensten waarvan je dagelijks gebruik maakt. Ben je niet, of juist helemaal wel, tevreden over een bepaald product? Vertel het ons en verdien geld online! Denk goed na over je antwoorden, want jij geeft dit nieuwe jaar persoonlijk gestalte aan de handels- en marketingstrategieën van beleidsmakers in de meest uiteenlopende sectoren.

Verdien geld online met betaalde enquêtes!

Wij bij OpinionWorld hebben van het delen van meningen onze core business gemaakt. Het principe is zeer eenvoudig: jij geeft je mening en voor elke online enquête waar je aan deelneemt, ontvang je punten. Door het invullen van betaalde online enquêtes spaar je punten die je later op verschillende manieren kunt verzilveren. Winkel je graag online? Kies dan een cadeaubon van een van onze partner webshops. FNAC, Zalando en Media Markt, zijn slechts enkele van de webwinkels waar wij mee samenwerken. Toch liever cash geld? Geen probleem! Via PayPal kun je je opgespaarde punten in cash geld omzetten. Ook aan de muziekliefhebbers hebben wij gedacht want je kunt je punten zelfs inruilen voor iTunescodes.

Wat het allemaal nog spannender maakt, is dat je elke drie maanden kans maakt om in een klap 1.000 € te winnen. Voor alle volledige ingevulde betaalde online enquêtes ontvang je een lotje voor onze driemaandelijkse loterij. Om je winstkansen nog te vergroten, kan je met je opgespaarde punten extra loten aankopen. Wist je trouwens dat je door deel te nemen aan onze betaalde vragenlijsten automatisch ook nog eens een goed doel steunt? Geweldig toch?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nodig je familie en vrienden uit om onze Facebookpagina leuk te vinden! Onder het moto “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” kunnen ook zij online geld verdienen met onze online onderzoeken. Misschien belonen ze je gouden tip wel met een leuke geschenkbon! Aanmelden voor onze betaalde online vragenlijsten is nu nog eenvoudiger via je Facebookprofiel.


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.