« Terug naar Blog

Het ideale geschenk voor Vaderdag met betaalde enquêtes!

Vaderdag

Naast superhelden als Superman en Batman is er nog een man naar wie we allemaal opkijken: papa natuurlijk! Heb jij ook gespaard met onze betaalde enquêtes om op zaterdag 19 maart 2016 het ideale geschenk voor Vaderdag te kunnen kopen? In onze OpinionWorld blog leer je hoe je jouw persoonlijke held met betaalde enquêtes kunt verrassen.

Het feest van Sint Jozef

Wordt Vaderdag ook niet de tweede zondag van juni gevierd horen we je denken? Dat klopt! Maar in een groot deel van België – voornamelijk in Antwerpen – valt Vaderdag traditioneel samen met het feest van Sint Jozef. Deze Bijbelse figuur was niet alleen een bekwaam timmerman, maar ook de eerste (pleeg)vader ter wereld van een nieuw samengesteld gezin.

Wanneer je Vaderdag ook viert, eigenlijk zouden we onze ouders elke dag een beetje moeten eren. Zij hebben immers hun bloed, zweet en tranen gelaten – en misschien ook betaalde enquêtes ingevuld – om ons de opvoeding en de liefde te geven die we soms zo vanzelfsprekend vinden.

Verdien geld online voor Vaderdag!

Papa verwacht wellicht helemaal niets. Een dikke knuffel of gewoon wat meer tijd met je vader doorbrengen is vaak al voldoende. Maar een klein cadeautje kan geen kwaad natuurlijk … Of je nu een groot of klein geschenk koopt, welke attentie we onze vaders op hun speciale dag ook geven, het zal altijd gewaardeerd worden.

En daar kan OpinionWorld je bij helpen! Met onze brede waaier aan beloningen voor betaalde enquêtes vind je zeker dat unieke geschenk waar je je papa gelukkig mee zult maken:
  • Houdt je vader van vissen? Doet hij aan sport of heeft hij een andere hobby? Heeft hij dringend een nieuwe das of hemd nodig? In onze OpinionWorld Webshop vind je vast wel een cadeaubon die hem zal interesseren!
  • Je papa met het nieuwe album van zijn favoriete muziekband verrassen? Dat kan door de punten die je met betaalde enquêtes hebt verdiend in te wisselen voor iTunes codes!
  • Trakteer je papa liever op een uitgebreid etentje? Laat je punten dan via PayPal in cash geld uitbetalen. De keuze van het restaurant laten we aan jou over, maar we herinneren graag aan de campagne Jong Keukengeweld die nog tot het einde van de maand loopt!

Jij bent de geestelijke vader van de wereld van morgen!

Nog geen lid maar je wenst alvast voor de “commerciële” Vaderdag op 12 juni te sparen? Of wil jij de geestelijke vader zijn van de wereld waarin we morgen zullen leven? Geef je mening in onze betaalde enquêtes en begin met online geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.