« Terug naar Blog

Op restaurant met … betaalde online enquêtes!

Jong Keukengeweld


Ook zo een honger gekregen van onze betaalde online enquêtes? De ganse maand maart staan de “Flanders Kitchen Rebels” voor jou klaar om de heerlijkste spijzen tegen een zacht prijsje uit hun koksmuts te toveren. Omdat we bij OpinionWorld weten dat jij van lekker eten houdt, konden we dit smakelijk initiatief van Toerisme Vlaanderen niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

58 Flanders Kitchen Rebels

Met de campagne Jong Keukengeweld wil Toerisme Vlaanderen aantonen dat de Vlaamse keuken meer te bieden heeft dan mosselen met friet, door 58 Vlaamse topchefs jonger dan 35 jaar te promoten.

Er wordt wel eens gezegd dat de Belgische keuken de Duitse hoeveelheden serveert, maar dan met de Franse kwaliteit. Uit online onderzoeken blijkt dat we het daar helemaal mee eens zijn, want als we op restaurant gaan, kiezen Belgen voornamelijk voor de Belgisch-Franse keuken.

Aan tafel!

Als je jonger bent dan 30 jaar kan je in heel Vlaanderen in een van deze klasse restaurants je smaakpapillen laten verwennen. Afhankelijk van het aantal Michelinsterren of Gault Millault punten krijg je een driegangenmenu voorgeschoteld aan 45 of 55 euro. Leg je betaalde online enquêtes even aan de kant en reserveer alvast je plaatsje aan tafel!

Gekonfijte eendenbout, ossobuco van kalkoen, wilde zeebaars en Bretoense coquille, dat alles uiteraard met aangepaste wijnen, zijn slechts enkele van de gastronomische hoogtepunten op de menu’s van de deelnemende restaurants die ons alvast doen watertanden. Loopt het water jou ook al in de mond?

Wat hebben autobanden met lekker eten te maken?

Elke restauranthouder droomt ervan: een Michelin ster! Maar wat heeft lekker eten eigenlijk met banden te maken? In tijden waarin er nog geen marktonderzoek en betaalde online enquêtes bestonden, moest men naar andere manieren op zoek om meer autobanden te verkopen.

In het haar 1900 lanceerde de broers André en Edouard Michelin hun Michelin Gids om de toen schaarse autobezitters – ongeveer 2.200 in Frankrijk – meer kilometers met hun wagen te laten afleggen. Hoe vaker en hoe verder ze naar in de gids aangeprezen restaurants zouden bollen, hoe sneller ze om nieuwe banden moesten terugkomen. Geniaal toch?

Betaalde online enquêtes … om van te smullen!

De lekkerbekken onder ons kunnen de punten die ze gespaard hebben met onze betaalde online enquêtes via PayPal omzetten in cash geld en zich op restaurant culinair laten verwennen. Als jij ook het hart op de tong hebt, meld je dan nu aan voor de betaalde online enquêtes van OpinionWorld! Smakelijk!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.