« Terug naar Blog

OpinionWorld is een online panel van SSI

OpinionWorld is een online panel van SSI

Je bent in onze betaalde enquêtes of op onze website misschien al wel eens de naam SSI tegengekomen. Maar wie of wat is SSI eigenlijk en hoe passen de betaalde enquêtes van OpinionWorld in dit plaatje?

Wie of wat is SSI?

Survey Sampling International, of kortweg SSI, werd opgericht in 1977 en was het eerste commerciële onderzoeksbureau ter wereld. De oprichters van SSI waren de uitvinders van het concept om een database te gebruiken om aan telefonisch marktonderzoek te doen, in plaats van de gegevens handmatig uit telefoonboeken te moeten verzamelen.

Wereldleider in marktonderzoek

Ondertussen is SSI uitgegroeid tot ’s werelds meest vooraanstaande provider van data oplossingen en technologie en zijn ze de motor van het succes van duizenden bedrijven over de hele wereld. Enkele indrukwekkende cijfers:
  • Het hoofdkantoor van SSI is gevestigd in Connecticut, Verenigde Staten, en heeft wereldwijd 30 kantoren in 21 verschillende landen.
  • Met haar betaalde enquêtes bereikt zij via telefoon, internet en mobiele oplossingen respondenten in meer dan 100 landen.
  • Meer dan 2.500 nationale en internationale ondernemingen doen een beroep op de diensten van SSI.
  • 3.500 werknemers staan de klanten bij met betaalde enquêtes, gegevensverzameling en –verwerking, ontwerp van enquêtes en consulting.

OpinionWorld.be – een panel van experts

Als bedrijven willen weten waarom een nieuw product niet aanslaat, welke naam ze voor een nieuwe advertentiecampagne moeten kiezen, wat de juiste prijs voor een product is of waar ze een nieuwe vestiging zullen openen, doen ze via SSI een beroep op online panels. In België is dat OpinionWorld.be. Wat SSI zo uniek maakt, is dat zij de grootste globale vertegenwoordiging in de sector hebben en in meer dan 20 landen kunnen bogen op lokale expertise. En daar maak jij onderdeel van uit!

Waar staat “sampling” in SSI voor?

Aan de hand van betaalde enquêtes wordt informatie verzameld over mensen en hun meningen, gedragingen, voorkeuren, gewoontes en levensstijl. Maar waar staat “sampling” dan voor horen we je denken. Welnu, sampling komt neer op het stellen van de juiste vragen aan de juiste personen. Afhankelijk van de noden van het onderzoek neemt SSI met haar betaalde enquêtes een representatief en relevant “staal” van de bevolking.

Word lid van onze online gemeenschap!

Tussen droom en werkelijkheid ligt een wereld van verschil. Niet elk goed idee resulteert in verandering en vernieuwing. Door deel te nemen aan de betaalde enquêtes van OpinionWorld helpt jouw mening om ideeën om te zetten in innovaties. Lid worden van onze online gemeenschap van experts? Registreer je hier en begin met online geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.