« Terug naar Blog

Wordt 2016 een voorspoedig jaar? Een vooruitblik!

Een vooruitblik op 2016


Ons goede voornemen is jaar na jaar hetzelfde: online geld verdienen met betaalde enquêtes voor jou nog aantrekkelijker maken. Jouw mening komt voor ons op de eerste plaats en dat is in 2016 niet anders. Bij de start van dit nieuwe jaar blikken we bij OpinionWorld graag terug op wat er vorig jaar zoal veranderde voor het invullen van onze online enquêtes. OpinionWorld zou OpinionWorld niet zijn als we het nieuwe jaar niet ook meteen zouden beginnen met een kleine online enquête. Wordt 2016 een voorspoedig jaar of denk jij, met andere woorden, of we er in 2016 economisch op vooruit gaan?

OpinieLand werd OpinionWorld

Wij zullen ons 2015 altijd blijven herinneren als het jaar waarin OpinieLand zich ontpopte tot OpinionWorld. Dat ging niet alleen gepaard met de lancering van een nieuwe website, maar we mochten ook een kersverse Facebookpagina en een gloednieuwe blog verwelkomen. Om je nog beter te belonen voor je deelname aan onze online enquêtes introduceerden we een nieuw puntensysteem, waarbij je ook punten ontvangt voor deels ingevulde enquêtes.

Economische vooruitzichten voor 2016

De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) en de Nationale Bank voorspellen een gematigde economische groei van 1,5 %. In 2016 staan er een heleboel concrete economische maatregelen op til. Hopelijk ben jij bij die helft van de Vlamingen die dankzij de taxshift 44 € netto extra op hun loonbriefje zullen zien verschijnen. Daar staat tegenover dat de elektriciteitsfactuur omwille van de Turteltaks voor het gemiddelde Vlaamse gezin zal stijgen naar 1.005 €. Dat de accijnzen op diesel, tabak en alcohol de hoogte ingaan zijn we ondertussen wel gewend. Dit jaar komt daar echter nog de suikertaks bij voor wie graag frisdrank drinkt.

Gaan we er dit jaar economisch op vooruit?

We hebben elkaar bij aanvang van het nieuwe jaar uiteraard allemaal een goede gezondheid, veel liefde en geluk, maar ook materiële welstand toegewenst. Maar wat denk jij? Gaan we er dit jaar ook echt economisch op vooruit? Uit onze eerste minipoll van het jaar blijkt dat 45 % van de ondervraagden denkt dat we het beter zullen doen. 37% ziet onze economische toestand somber in en 18% weet het niet.

Wordt 2016 een voorspoedig jaar?


Online geld verdienen met het invullen van onze betaalde vragenlijsten zou dus een van je goede voornemens voor 2016 kunnen zijn. Je wordt niet alleen betaald om je mening te geven over de producten en diensten die je dagelijks gebruikt, maar je drukt zo ook nog eens je stempel op de beslissingen die bedrijfsleiders en politieke organisaties dit nieuwe jaar zullen nemen. Het enige wat je hiervoor moet doen, is je gratis bij OpinionWorld aanmelden!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.