« Terug naar Blog

Waarom ben jij lid van OpinionWorld?

OpinionWorld Belgie


Mensen die online geld verdienen met betaalde online enquêtes. Wie zijn ze en wat drijft hen? In online vragenlijsten draait het allemaal om jouw mening en dat is in deze OpinionWorld blog niet anders.

Organisaties en bedrijven schrijven online onderzoeken uit om hun producten en diensten nog te verbeteren. Ook OpinionWorld zelf is voortdurend op zoek naar vernieuwing. Daarom organiseerden we een minipoll om jou beter te leren kennen en te weten te komen waarom jij deelneemt aan onze online vragenlijsten. Online geld verdienen, is verrassend genoeg niet de belangrijkste drijfveer. Wat dan wel ontdek je hieronder!

De resultaten

Wat is de voornaamste reden geweest om lid te worden van OpinionWorld? We vroegen ons panel om hun mening:
  • 56 % is lid geworden om zijn of haar mening te kunnen delen via online onderzoeken,
  • 54 % om beloningen te sparen,
  • 32 % om invloed te kunnen uitoefenen op toekomstige producten en diensten,
  • 28 % om prijzen te winnen,
  • 17 % omdat het hen aangeraden werd door een vriend/kennis/familielid,
  • 15 % om goede doelen te kunnen steunen,
  • en 5 % om andere redenen.
Wat die andere redenen dan wel zijn, daar hebben we alleen maar het raden naar. Sommigen willen gewoon de eerste zijn om te weten welke nieuwe zak chips er deze zomer in de rekken ligt of met welke reclamecampagne een groot merk zal uitpakken. OpinionWorld geeft je daartoe de kans. Dankzij betaalde online enquêtes heb je toegang tot informatie over nieuwe producten waarvan het grote publiek nog niet het minste idee heeft.

Maar misschien doe je wel graag mee aan online onderzoeken omdat het gewoon leuk is en gelijk heb je!

Wat leren we uit deze enquête?

Uit onze enquête leren we dat onze leden een uitgesproken mening hebben, over politiek tot muziek, en die ook graag op een zinvolle manier delen. Het is een sociaal geëngageerd publiek dat graag zijn zegje doet over nieuwe ontwikkelingen in de maatschappij. Dat zij zo ook nog eens online geld verdienen door beloningen te sparen, is alleen maar goed meegenomen.

Onze leden dragen via onze goede doelen bovendien graag hun steentje bij aan mondiale thema’s als armoede, milieu en dierenwelzijn. Ze zijn evenmin egoïstisch, want niet minder dan 17 % vult online vragenlijsten in op aanraden van vrienden of familie. En zo wordt onze familie van welbewuste en kritische leden die willen vernieuwen en veranderen steeds maar groter!

Pas jij in dit profiel? Begin dan met online geld verdienen en schrijf je in voor onze betaalde online enquêtes!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.