« Terug naar Blog

Wat vertellen onze leden over OpinionWorld?

Wat vinden leden van OpinionWorld


Zoals de lachende filosoof Democritus in de 5e eeuw voor Christus al zei: “Er bestaat niets behalve atomen en lege ruimte; al de rest is opinie.” Tegenwoordig zijn bedrijven en organisaties meer dan ooit in jouw mening geïnteresseerd. Hoe meer zij aan de hand van betaalde online enquêtes te weten komen over wat consumenten en potentiële klanten denken, hoe beter zij hun producten en diensten aan de man kunnen brengen.

Maar wat zeggen onze leden eigenlijk over de betaalde online enquêtes van OpinionWorld? Naar goede gewoonte vroegen we het hen gewoon!

Online geld verdienen met leuke enquêtes!

Patty H. vat het principe van onze betaalde online enquêtes op onze getuigenissenpagina perfect samen: “Je kunt een vragenlijst invullen en ook aan een goed doel schenken én geld verdienen.” We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen! De punten die je verdient met de betaalde enquêtes kun je omzetten in beloningen zoals cadeaubons of cash geld, en zonder dat je daar ook maar iets voor hoeft te doen, steun je automatisch ook nog eens een goed doel.

Vele verschillende onderwerpen!

Onze leden zijn letterlijk een beetje van alle markten thuis. Siegried S. merkt terecht op dat je de keuze hebt uit “Vele verschillende onderwerpen”. Of het nu gaat om accessoires voor je auto, een nieuwe smaak voor schepijs, de titel van de volgende Vlaamse kaskraker, levensverzekeringen of de nieuwste smartphone, je kunt het je zo gek niet bedenken, of je wordt om jouw mening gevraagd.

De winnaars van de driemaandelijkse OpinionWorld prijsloting

En dan zijn er natuurlijk nog de winnaars van onze driemaandelijkse prijsloting waarmee telkens € 1.000 valt te winnen zoals Monika B.:

”Als winnares van de driemaandelijkse prijstrekking ben ik in de wolken, heel blij dus, en ik heb het direct besteed … aan mazout. De ketel is vol, de winter mag komen! Dit is een warme prijs, waarvoor dank.”

Voor alle volledig ingevulde betaalde online enquêtes ontvang je een lotje uit onze loterij. Hoe vaker je deelneemt aan onze online onderzoeken, hoe groter je winstkansen. Op die manier maak je veel meer kans om onze jackpot te winnen dan bijvoorbeeld de Nationale Loterij en je draagt ook nog eens bij aan verandering en innovatie!

Ontdek de kracht van je mening en verdien geld online!

Wil jij net als Monika en Siegfried ook online geld verdienen met betaalde online enquêtes? Deelnemen is zeer eenvoudig. Het enige wat je daarvoor moet doen, is je gratis registreren voor de betaalde enquêtes van OpinionWorld en je mening geven in onze online onderzoeken.


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.