« Terug naar Blog

Uitnodigingen voor online vragenlijsten

De OpinionWorld FAQ Blog – uitnodigingen voor online vragenlijsten


Je hebt je aangemeld voor de online vragenlijsten van OpinionWorld en je hebt je eerste uitnodiging voor betaalde enquêtes ontvangen. “Ben ik verplicht om mijn mening te geven?” horen we je denken. Of je hebt je ingeschreven, maar krijgt niet meteen online enquêtes toegestuurd. Hoe komt dat toch? OpinionWorld beantwoordt je vragen en legt je uit hoe je meer online vragenlijsten ontvangt.

Hoe vaak krijg ik uitnodigingen voor betaalde enquêtes?

Online geld verdienen door een e-mail te openen? Dat kan alleen bij OpinionWorld. Na succesvolle registratie sturen we je regelmatig uitnodigingen om deel te nemen aan betaalde enquêtes. Onze betaalde enquêtes zijn maatwerk. Dit wil zeggen dat je afhankelijk van de noden van de online onderzoeken nu eens wel, dan weer niet binnen de doelgroep valt. Alles hangt af van je profiel. Op basis daarvan zullen we je vragen om minder of net veel meer dan eenmaal per maand aan onze online vragenlijsten deel te nemen.

Geen verplichting, alleen maar opportuniteiten!

Een uitnodiging om deel te nemen aan betaalde enquêtes is altijd vrijblijvend. Even geen tijd of zin om je mening in online onderzoeken te geven? Geen probleem. Alleen jijzelf beslist of en wanneer je meedoet aan de online vragenlijsten. Er bestaat dus geen verplichting om deel te nemen aan onze online onderzoeken. Alleen maar kansen dus … om te vernieuwen, te verbeteren, te veranderen … en om leuke beloningen te verdienen!

Waarom krijg ik niet meer uitnodigingen voor betaalde enquêtes?

Er kunnen verschillende oorzaken bestaan waarom je niet of niet meer wordt uitgenodigd voor online onderzoeken:
  • Je hebt je e-mailadres niet juist ingevuld bij de aanmelding. In dat geval misloop je uiteraard alle uitnodigingen! Controleer of je bij de registratie alle leestekens correct hebt ingetypt!
  • Misschien is je firewall wel zo ingesteld dat bepaalde e-mails, waaronder uitnodigingen voor betaalde enquêtes, worden geblokkeerd? Stel je firewall zo in dat de uitnodigingen van OpinionWorld altijd aanvaard worden!
  • Houd je profiel up-to-date! Hoe beter up-to-date je profiel is, hoe groter de kans op online onderzoeken. Soms kom je in aanmerking voor bepaalde online vragenlijsten, maar weten we dat gewoon niet omdat je profiel niet up-to-date is. Neem dus even de tijd om alle profielvragen zorgvuldig te beantwoorden!

Jouw mening telt … elke dag opnieuw!

Eens om de zoveel jaar trekken we naar de stembus om de politici te kiezen die ons in het parlement of de gemeenteraad moeten vertegenwoordigen. Voor veel mensen houdt de invloed op ons dagelijks leven daar helaas op. Maar het kan ook anders … Met de betaalde enquêtes van OpinionWorld geef je vandaag je mening over de wereld van morgen. Draag bij aan innovatie en verdien geld online met de betaalde enquêtes van OpinionWorld!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.