« Terug naar Blog

OpinionWorld – Betaalde enquêtes invullen nu nog eenvoudiger met de Facebook-login!

OpinionWorld – Betaalde enquêtes invullen nu nog eenvoudiger met de Facebook-login!


Ooit al gehoord van “paswoordmoeheid”? Misschien heb je het wel, maar wist je niet dat het ook een naam had. Je wilt betaalde enquêtes invullen, maar je weet niet meer of je nu je verjaardag van je zoon, de naam van je kat of de naam van je eerste liefde als wachtwoord had opgegeven? Best vervelend al die verschillende gebruikersnamen en paswoorden. Daarom is het bij OpinionWorld – de specialist in betaalde enquêtes – nu mogelijk om gewoon met je Facebook-gegevens in te loggen. Handig toch?

In deze OpinionWorld blog gaan we na hoe de zogenaamde sociale login jouw gebruikservaring met betaalde enquêtes kan verbeteren.

Wat is paswoordmoeheid?

Paswoordmoeheid treedt op wanneer gebruikers van een website – bijvoorbeeld mensen die online enquêtes invullen – het beu worden om verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden te verzinnen en te onthouden. Het resultaat is dat we niet meer terugkeren naar deze websites omdat we onze accountgegevens vergeten zijn, verkeerd ingevuld hebben en/of onze inloggegevens niet kunnen recupereren.

Kortom, paswoordmoeheid vergalt de gebruikservaring van de consument. (Tussen haakjes: bij de betaalde enquêtes van OpinionWorld heb je trouwens altijd de mogelijkheid om een vergeten wachtwoord opnieuw op te halen).

De remedie: de sociale login!

Je wilt online enquêtes invullen voor geld, maar kijkt er een beetje tegenop om weer een nieuwe accountnaam en wachtwoord te bedenken? Niet getreurd. Via de Facebook-login kan je al met enkele muisklikken betaalde enquêtes invullen. Niets dan voordelen dus met deze sociale login:
  • Snel. Gemakkelijk. Eenvoudig!
  • Gebruiksvriendelijk want de uitnodigingen voor de betaalde enquêtes worden meteen naar je unieke e-mailadres gestuurd.
  • Authentiek want de meesten onder ons hebben slechts één Facebookprofiel, wat de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de online enquêtes ten goede komt.
Op die manier kun je je helemaal concentreren op datgene waarvoor wij je zo waarderen: je mening geven in betaalde enquêtes! Tip: Vergeet op de website van OpinionWorld wel niet je profiel te vervolledigen, wil je nog meer betaalde enquêtes invullen!

Doe mee aan de online surveys van OpinionWorld!

Makkelijk geld verdienen, is slechts een van de vele redenen waarom mensen betaalde enquêtes invullen. Als je invloed wil uitoefenen op de producten en diensten waarvan je dagelijks gebruik maakt of wil meewerken aan de lancering van de nieuwste snufjes, dan ben je met de betaalde enquêtes van OpinionWorld aan het juiste adres.

Aanmelden voor de betaalde enquêtes van OpinionWorld was nog nooit zo eenvoudig! Wil jij ook online enquêtes invullen voor geld? Meld je nu aan met je Facebookaccount en doe mee aan online surveys.


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.