« Terug naar Blog

Betaalde enquêtes invullen voor EXTRA loten van onze driemaandelijkse prijstrekking!

Betaalde enquêtes invullen voor EXTRA loten van onze driemaandelijkse prijstrekking!


Durf jij ook wel eens een gokje te wagen met EuroMillions of de Lotto? Niet dat we je willen ontmoedigen, maar je hebt meer kans door een bliksemschicht getroffen te worden dan het grote lot te winnen. Betaalde enquêtes invullen, levert echter niet alleen leuke beloningen op, maar voor alle ingevulde betaalde online enquêtes krijg je ook een lotje voor onze driemaandelijkse prijsloting.

Vul betaalde online enquêtes in en maak kans op een geldprijs van 1.000 euro!

Inderdaad, dat heb je goed gelezen! De deelnemers aan onze betaalde online enquêtes maken elk kwartaal kans op een geldbedrag van 1.000 euro cash. Voor alle afgeronde online onderzoeken ontvang je telkens een lotje voor de prijstrekking. Elke negende dag na afloop van een kwartaal bepaalt een onschuldige hand de winnaar. Houd je mail rond die periode dus goed in de gaten!

Verhoog je kansen op de jackpot met extra loten

Anders dan bij klassieke tombola’s of loterijen hoef je geen geld te investeren om je winstkansen te verhogen. Hoe vaker je deelneemt aan betaalde online enquêtes, hoe groter je kans om de geldprijs in de wacht te slepen. Een andere mogelijkheid is om de punten die je met online onderzoeken verdiend hebt in te wisselen voor extra loten.

Maar hoe doe je dat precies? Bij beloningen kies je het tabblad “Loten Prijstrekking” waar je 10 punten voor een extra lot kunt inruilen. Je hebt de keuze tussen:
  • 1 lot voor 10 punten
  • 3 loten voor 30 punten
  • 5 loten voor 50 punten
  • 10 loten voor 100 punten

Geef je mening in online betaalde enquêtes en win de prijstrekking van OpinionWorld!

Heel wat mensen klagen over zaken die mislopen in onze samenleving of ze zijn ontevreden over een bepaald product of dienst. Er zijn echter ook mensen zoals jij dit niet bij de pakken blijven zitten en betaalde enquêtes invullen om te veranderen, te vernieuwen en te verbeteren.

Het beste van al is dat je met online onderzoeken niet alleen punten spaart voor beloningen naar keuze, maar automatisch deelneemt aan de driemaandelijkse tombola. Wil jij ook kans maken op een geldbedrag van 1.000 euro? Registreer je hier voor de online onderzoeken van OpinionWorld!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.