« Terug naar Blog

De Week van de Opvoeding – Betaalde enquêtes invullen en kinderen opvoeden tot goede personen

De Week van de Opvoeding


De meeste ouders focussen bij de opvoeding van hun kinderen op goede rapporten en buitenschoolse activiteiten. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze kroost en precies daarom is het vaak dat we betaalde enquêtes invullen. Om hen te verwennen met leuke beloningen, maar zeker ook om ervoor te zorgen dat ze in een betere wereld opgroeien.

Wat is de Week van de Opvoeding?

Hoewel het zeker belangrijk is dat kinderen goed studeren, hun huiswerk maken, naar de voetbaltraining of naar de balletschool gaan, is er toch nog iets belangrijker dan voortreffelijke punten en trofeeën: je kind opvoeden tot een goed persoon! Daarom organiseerde de Vlaamse Overheid van 16 tot 23 mei de Week van de Opvoeding. Dat is voor OpinionWorld – jouw partner voor online onderzoeken – de gelegenheid bij uitstek om te onderzoeken hoe betaalde enquêtes invullen kan bijdragen in de opvoeding van je kind.

Online onderzoeken over kinderen

In online onderzoeken wordt vaak gepeild naar het gedrag van onze oogappels. Bedrijven willen aan de hand van betaalde online enquêtes weten welke hobby’s ze uitoefenen, met welke speelgoed ze spelen, hoeveel zakgeld ze krijgen, wat ze graag lusten en hoeveel je uitgeeft aan kledij. Wist je dat je in betaalde online enquêtes zelfs kunt meebeslissen over de naam van de nieuwste kindercollectie?

Betrek je kleintjes bij online onderzoeken

We willen vooral dat onze kinderen opgroeien tot goede personen die beleefd zijn en geven om de wereld en de mensen die hen omringen. Dat is in onze egocentrische maatschappij niet altijd eenvoudig. Uitgerekend daar kunnen betaalde online enquêtes bij helpen, want jong geleerd, is oud gedaan. Door hen bij online onderzoeken te betrekken, ontwikkelen ze een kritische mening en leren ze dat er meer in het leven is dan alleen het volgende level van Crazy Birds.

Geef het goede voorbeeld met betaalde online enquêtes!

Als we onze kinderen willen opvoeden tot goede personen, moeten wijzelf in de eerste plaats het goede voorbeeld geven. Zeggen we zelf wel “dankjewel” aan de kassa, keuren we geroddel over onze buren openlijk af of behandelen we de serveerster wel met het nodige respect? Gedraag je op de manier dat je wil dat je kind zich gedraagt!

Wil ook jij betaalde enquêtes invullen en de wereld vormgeven waarin in onze kinderen opgroeien? Registreer je dan hier voor de online onderzoeken van OpinionWorld!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.