« Terug naar Blog

Betaalde online enquêtes – Met OpinionWorld naar de Sinksenfoor!

Met OpinionWorld naar de Sinksenfoor


Vanuit alle windstreken komen ze de volgende zes weken naar Antwerpen afgezakt. Want van 14 mei tot 19 juni staat de Sinksenfoor op Spoor Oost garant voor onvervalst plezier en vertier. OpinionWorld – de specialist in betaalde online enquêtes – ging met de suikerspin in de hand al eens een kijkje nemen!

Hoe geraken we er?

Je hebt even genoeg van betaalde enquêtes invullen en wil er een dagje tussenuit? Dan ben je op Spoor Oost in Antwerpen aan het juiste adres. Wie met de trein komt, stapt af in Antwerpen Centraal en neemt van daaruit tram 6 richting Luchtbal. Afstappen doe je aan de halte Schijnpoort en dan sta je meteen voor de noordelijke ingang. De mensen uit Antwerpen zelf hoeven we de weg wellicht niet uit te leggen. Zij parkeren hun auto best op de parking Slachthuis of opteren nog beter voor de fiets of het openbaar vervoer.

Wat is er nieuw dit jaar?

Om het afscheid van de Gedempte Zuiderdokken helemaal weg te spoelen, word je dit jaar op de grootste kermis van België verwend met optredens van de meest uiteenlopende artiesten. Het volledige programma vind je hier. Ook de voetbalfanaten hoeven op de Sinksenfoor geen enkele wedstrijd van het EK te missen. Op het evenementenplein staat immers een groot scherm opgesteld waar je met een heerlijke portie smoutebollen van de doelpuntenkermis kunt genieten.

Welke nieuwe attracties zijn er op de Sinksenfoor?

Een leuke vraag voor betaalde online enquêtes zou kunnen zijn van welke van de 150 attracties je het meeste houdt: schietkramen, botsauto’s, spookkastelen, eendjes vangen, grijpmachines, de rollercoaster, en ga zo maar door. Maar we verwelkomen op deze editie van de Sinksenfoor ook drie gloednieuwe “speeltjes”.
  • De Tower: Voor de echte waaghalzen is er de hoogste kermisattractie van de wereld waarbij je tijdens de vrije val van 90 meter hoogte wellicht niet even aan betaalde online enquêtes zult denken!
  • De Traumgenerator: Virtual reality en lasereffecten – dat mag je in deze virtuele droommachine verwachten.
  • De Shake and Roll: Een beetje te vergelijken met de beroemde Deca Dance, maar dan met een extra rollende beweging om je maag nog meer op de proef te stellen.

Betaalde enquêtes invullen – altijd prijs!

Wij hopen uiteraard van harte dat jullie allemaal met een reusachtige pluchen beer naar huis kunnen gaan. Met de betaalde online enquêtes van OpinionWorld val je echter altijd in de prijzen. Betaalde enquêtes invullen levert punten op die je kunt inruilen tegen aantrekkelijke beloningen. En wie weet win je wel de jackpot van 1.000 euro met onze driemaandelijkse prijsloting. Registreer je hier en begin met betaalde enquêtes invullen voor geld!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.