« Terug naar Blog

Verwen je mama met de betaalde online enquêtes van OpinionWorld!

Moederdag


Negen maanden hebben ze ons in hun schoot gedragen. Misselijkheid, irritatie en frustratie is hun deel. De hormonen schieten alle kanten op. Ondraaglijke pijnen moeten ze doorstaan om ons het levenslicht te schenken. Maar dan begint het pas … De klok rond zijn ze voor ons in het getouw en als ze iets bijverdienen met betaalde online enquêtes dan doen ze dat meestal voor hun kinderen.

Zondag 8 mei is het Moederdag en deze OpinionWorld blog staat dan ook volledig in het teken van die uitzonderlijke creaturen aan wie we het leven zelf danken: moeders!

Moeders zijn een gegeerde doelgroep voor betaalde online enquêtes

Niet alleen wijzelf zijn dol op onze moeders, maar ook marketeers zijn zeer geïnteresseerd in wat mama’s antwoorden in betaalde online enquêtes. Moeders die betaalde enquêtes invullen, worden beschouwd als topexperts en wel om de volgende redenen:
  • Moeders zijn de baas! Het zijn zij die in het huishouden de belangrijke beslissingen nemen en een uitgesproken mening hebben over de producten en diensten die we dagelijks gebruiken.
  • Moeders hebben (bijna) altijd gelijk – al geven we dat op het ogenblik zelf niet altijd graag toe.
  • Moeders weten wat goed voor ons is. Hun moederinstinct maakt van hen zeer kritische consumenten en dat is precies waar men in betaalde enquêtes naar op zoek is.

Waar kunnen we onze moeders mee plezieren?

Als je moeders op de vrouw af zou vragen, bijvoorbeeld in betaalde online enquêtes, wat ze graag zouden willen, antwoorden ze meestal dat ze niets nodig hebben. Maar het is uiteraard niet omdat ze zelf vinden dat ze niets nodig hebben dat ze geen geschenkje verdiend hebben op Moederdag! En daar kan OpinionWorld je bij helpen! Wat bijverdienen met betaalde online enquêtes zo leukt maakt, is dat je kunt sparen voor punten die je kunt inwisselen in onze OpinionWorld Webshop tegen:
  • cadeaubonnen voor de belangrijkste en grootste webwinkels van België – denk maar aan geschenkbonnen voor juwelen, parfum, schoonheidsproducten, huishoudelijke apparaten, een nieuw boek, en nog zoveel meer;
  • cash geld via PayPal voor een bloemetje, een dagje uit of een uitgebreid etentje in haar favoriete restaurant;
  • iTunes-credits of een Premium Spotify-lidmaatschap voor de muzikale mama’s.
En wat je mama helemaal gelukkig maakt, is dat je hen op Moederdag een beetje meer aandacht dan gewoonlijk zou schenken. Met een dikke kus en een cadeautje van OpinionWorld kan haar dag vast niet meer stuk!

Bijverdienen met betaalde online enquêtes voor Moederdag!

Mensen die betaalde online enquêtes invullen, maken van onze Moeder Aarde een betere plek. Jouw mening bepaalt tenslotte hoe de wereld van morgen eruitziet. En het beste van al is nog dat je iets kunt bijverdienen … bijvoorbeeld voor een geschenkje voor Moederdag. Wil ook jij iets bijverdienen met betaalde online enquêtes? Registreer je dan hier en verdien geld online met je mening!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.