« Terug naar Blog

Online geld verdienen met thuiswerk – Wat is panelonderzoek?

Wereld Bloeddonordag

Door deel te nemen aan onze betaalde online enquêtes maak je er automatisch deel van uit: het online panel van OpinionWorld! Het is als het ware een virtueel parlement van ervaringsdeskundigen waarin je door middel van online onderzoeken je stem kunt uitbrengen over alles wat je aanbelangt.

Onze experts die betaalde online enquêtes als bijverdienste invullen – jij dus – weten wellicht al wel wat panelonderzoek is. Voor de nieuwkomers die online geld verdienen met thuiswerk leggen we het graag nog eens uit!

Jij bent de geknipte kandidaat voor panelonderzoek als bijverdienste!

Panels voor online onderzoeken zijn samengesteld uit een groep mensen die aan bepaalde demografische criteria voldoen: leeftijd, opleidingsniveau, geslacht, inkomen, gezinssamenstelling en ga zo maar door. Afhankelijk van het soort betaalde online enquêtes kunnen deze panels algemeen van aard zijn of eerder specifiek en bestaan uit potentiële klanten, huidige klanten of elke doelgroep die de marktonderzoeken bij de online onderzoeken wil betrekken.

Waarom wordt er aan panelonderzoek gedaan?

Betaalde online enquêtes zijn als een foto. Het leert ons wat een bepaalde groep mensen op een bepaald tijdstip over een bepaald product of dienst denkt. Voor de lancering van een nieuw merk ijscrème wordt in online onderzoeken bijvoorbeeld gevraagd welke smaak jij het lekkerste vindt. Maar jouw voorkeur kan tijdsgebonden zijn: misschien smul je in de lente wel liever chocolade en in de zomer eerder exotisch fruit? Daarom zal het panel op verschillende ogenblikken hun voorkeur in online onderzoeken moeten uitspreken. Panelonderzoek leent zich dus uitstekend om gedrag en trends te onderzoeken.

Een ander voordeel van panelonderzoek is dat bedrijven zo op langere termijn kunnen meten of je nog wel tevreden bent over hun producten en diensten. Op die manier is jouw kritische mening in betaalde online enquêtes voor commerciële organisaties een aansporing om hun dienstverlening en hun producten voortdurend te verbeteren.

Op zoek naar een leuke bijverdienste? Vul betaalde online enquêtes in!

Online geld verdienen met thuiswerk kan op verschillende manieren. De leukste bijverdienste is ongetwijfeld online onderzoeken invullen. Na de registratie – die trouwens met enkele muisklikken voltooid is – ben je lid van het online panel van OpinionWorld. Je wordt vervolgens per e-mail uitgenodigd om deel te nemen aan betaalde online enquêtes over de meest uiteenlopende en interessante onderwerpen. Door je mening te geven in deze online onderzoeken spaar je dan punten voor aantrekkelijke beloningen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.