« Terug naar Blog

OpinionWorld laat zich prikken op Wereld Bloeddonordag – Jij toch ook?

Wereld Bloeddonordag

Geef jij wel eens bloed? Eerder dan je deze vraag in betaalde online enquêtes te stellen, geven we liever het goede voorbeeld. Op 14 juni stropen we ter gelegenheid van Wereld Bloeddonordag de mouwen op om ons bloed te doneren. OpinionWorld – jouw partner in online onderzoeken – ging alvast aan het infuus liggen en leert je alles wat je moet weten over bloeddonors.

Bloed verbindt ons allen! Waarom bloed geven?

Met de slogan “Deel leven, geef bloed” wil de Wereldgezondheidsorganisatie de aandacht vestigen op het belang van vrijwillige bloeddonaties. Veilige bloedtransfusies redden jaarlijks miljoenen mensenlevens. Het helpt om mensen met levensbedreigende ziektes langer en kwaliteitsvoller te doen leven, maar jouw bloed wordt ook gebruikt tijdens complexe chirurgische ingrepen en in medische spoedgevallen.

Vraag in betaalde online enquêtes: Hoeveel procent van de bevolking moet regelmatig bloed geven om aan de basisnoden te kunnen voldoen? Dat blijkt slechts 1% te zijn en daar kan jij deel van uitmaken!

Wat zijn de voorwaarden om bloed te geven?

Daar waar iedereen voor onze betaalde online enquêtes in aanmerking komt, is dat voor bloeddonors niet altijd het geval. Om bloed te mogen geven, gelden er een aantal medische voorwaarden:
  • tussen 18 en 66 jaar oud zijn,
  • minstens 50 kilogram wegen,
  • een normale bloeddruk hebben,
  • in goede gezondheid verkeren.
Hoeveel weet jij eigenlijk over bloeddonaties? Hoeveel liter bloed wordt er getrokken? Aangezien je van betaalde online enquêtes houdt, zal je ook wel deze quiz over bloed geven weten te waarderen!

Geef bloed … en je mening in online onderzoeken!

Door deel te nemen aan onze online onderzoeken en je mening te geven over wat er beter kan, verbeter je dag na dag de levenskwaliteit van je medemens. Maar door vrijwillig bloed te geven, kan je ook echt levens redden! Waar wacht je nog op? Doneer je bloed aan deze erkende bloedinstellingen en geef ons je mening in online onderzoeken!

En voor zover je nog niet aangemeld bent voor onze betaalde online enquêtes: surf naar onze aanmeldingspagina en geef vandaag nog je mening in de online onderzoeken van OpinionWorld!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.