« Terug naar Blog

Betaalde vragenlijsten en examens – Met deze studeertips van OpinionWorld ben je vast met glans geslaagd!

Betaalde vragenlijsten en examens – Met deze studeertips van OpinionWorld ben je vast met glans geslaagd!


De meeste kinderen en jongeren staan in juni voor de moeilijkste enquêtes van het jaar: examens! Niet meteen te vergelijken met online enquêtes invullen, want de harde inzet en ijver wordt hier beloond in de vorm van een diploma. Om onze studenten een hart onder de riem te steken, geeft OpinionWorld – jouw partner in betaalde vragenlijsten – de beste studeertips!

Studeer niet langer maar slimmer!

Heb je problemen om die dikke cursus geschiedenis, wiskunde of economie in je hoofd te krijgen? Niet getreurd, want met de volgende wetenschappelijk bewezen studeertips wordt studeren net zo eenvoudig als online enquêtes invullen!
  • Studies hebben aangetoond dat je hersenen de leerstof beter verwerken als je studeert in korte sessies van 30 minuten gespreid over meerdere weken in plaats van 10 uur aan een stuk door.
  • Gun je brein uiterlijk om het uur een kwartier pauze om de informatie te laten bezinken: ga een eindje lopen, luister naar muziek of verzet je zinnen met betaalde online enquêtes.
  • Gooi je markeerstift in de prullenmand en werk met flash cards of fiches met een vraag op de voorzijde en het antwoord op de achterzijde.
  • Stel jezelf duidelijke studiedoelen en focus telkens op een bepaald aspect, bijvoorbeeld Franse werkwoorden vervoegen of vergelijkingen maken.
  • Stel jezelf in de plaats van de leraar of de docent: Als je het zelf niet simpel kunt uitleggen, begrijp je het niet goed genoeg. Als je iets moet aanleren aan anderen, organiseert je geheugen de informatie immers op een meer logische en coherente wijze.
Verder zijn een goede nachtrust en een studievriendelijk, gezond dieet uiteraard minstens even belangrijk. En o ja, voor zover dat nog niet het geval moest zijn: leg je smartphone ver weg! Check pas tijdens je pauze of je een uitnodiging voor betaalde online enquêtes hebt gekregen.

De enige examens waar je niet voor moet studeren: betaalde vragenlijsten!

De betaalde vragenlijsten van OpinionWorld zijn wellicht de enige examens waar je niet voor moet studeren én ook nog eens iets mee kunt bijverdienen. Het enige wat we van je vragen is een beetje tijd en jouw deskundige mening over de meest uiteenlopende onderwerpen en thema’s. Online enquêtes invullen, is dus ideaal om tijdens het studeren voor wat ontspanning te zorgen!

Wil jij ook betaalde online enquêtes invullen voor geld? Registreer je hier voor de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld en verdien geld online!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.