« Terug naar Blog

Betaalde vragenlijsten en tips voor op reis met de auto

tips voor op reis met de auto


Verdien geld met online enquêtes voor de grote zomeruittocht – Tips voor een veilige autovakantie!

Online geld verdienen met betaalde vragenlijsten voor een welverdiende vakantie. Ook dat is voor vele mensen een uitstekende reden om online onderzoeken in te vullen. Deze online betaalde enquêtes gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen, zelfs over vakantie. In online onderzoeken word je bijvoorbeeld gevraagd hoe je op reis gaat: met de bus, het vliegtuig, de trein of de auto. Speciaal voor deze laatste doelgroep geeft OpinionWorld enkele tips voor een zorgeloze autovakantie!


Veiligheid eerst!

Dat je niet te snel mag rijden en niet mag sms'en, alcohol drinken of eten achter het stuur hoeven we je niet te vertellen. Maar de volgende richtlijnen kunnen je onderweg heel wat kopzorgen besparen:

  • Onderhoud voor vertrek: Laat je auto voor vertrek nazien door een erkende garagist en let in het bijzonder op de bandenspanning en het oliepeil.
  • Plan je route intelligent: Vermijd drukke knooppunten en zwarte dagen door via deze link de Europese verkeersinformatie te controleren.
  • Haast en spoed is zelden goed: Stop maximaal om de 2 uren even voor een pauze van minstens 20 minuten en wissel indien mogelijk van chauffeur.

Ik ga op reis en ik neem mee …

Deze open vraag zou in online betaalde enquêtes heel verschillende antwoorden opleveren. Toch zij er een aantal zaken die onontbeerlijk zijn op reis:

  • Verlichte bagage: Hoewel niet verplicht in alle landen heb je best altijd wel een verbanddoos, veiligheidshesjes, gevarendriehoek, reservelampjes en brandblusapparaat in je auto liggen.
  • Noodgevallen: Maak een aparte tas met een zaklamp, handschoenen, klein gereedschap, water, startkabels, snacks en dekens.

Ten slotte nog een saaie, maar niettemin belangrijke tip: kijk je autoverzekering na. Biedt jouw verzekering pechhulpverlening in het buitenland aan? Zo niet, overweeg dan om een bijkomende dekking voor pechhulp af te sluiten.


Verdien geld met online enquêtes … voor een geslaagde zomervakantie!

Online geld verdienen met betaalde vragenlijsten kan ook tijdens de zomer. Met de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld spaar je voor aantrekkelijke beloningen. Last minute nog een bagagedrager, nieuwe koffer of draagbare barbecue nodig? Niet getreurd, want ook dat is mogelijk met onze online betaalde enquêtes. In de OpinionWorld Webshop vind je immers alles voor een geslaagde vakantie!

Of toch liever wat extra zakgeld voor op vakantie? Online geld verdienen met betaalde vragenlijsten levert ook gewoon cash geld op door je punten om te wisselen via PayPal. Verdien geld met online enquêtes en meld je hier aan voor de online onderzoeken van OpinionWorld!
« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.