« Terug naar Blog

Betaalde online enquêtes versus mobiele online enquêtes invullen op je smartphone

Betaalde online enquêtes versus mobiele online enquêtes invullen op je smartphone


Waar en wanneer dan ook sturen we berichtjes, updaten we onze status op Facebook, sturen we tweets de wereld in en spelen we verslavende spelletjes op onze smartphone. We luisteren muziek, bekijken video’s en vullen er zelfs betaalde online enquêtes op in. Maar wat zijn nu de voordelen van online enquêtes invullen op smartphones en wanneer kiezen we beter voor betaalde vragenlijsten op een gewone desktop?

Mobiele betaalde vragenlijsten voor de smartphone

Meer en meer wordt er gekozen voor mobiele betaalde online enquêtes om aan marktonderzoek te doen. Je bent aan het shoppen en terwijl je door de winkelrekken gaat, krijg je een berichtje op je mobiele telefoon met de vraag wat je van de service, de nieuwe winkelinrichting of kledingcollectie vindt. Dit is slechts één voorbeeld van de oneindige mogelijkheden van mobiele betaalde vragenlijsten.

Deze vorm van betaalde online enquêtes biedt zowel voor de marktonderzoekers, als voor de deelnemers verschillende voordelen:
  • Mobiele betaalde vragenlijsten zijn de beste manier om bepaalde doelgroepen te bereiken die voortdurend via hun smartphone verbonden zijn.
  • Via GPS-lokalisatie krijgen organisaties directe en geografisch relevante feedback van hun klanten waardoor ze als het ware live met hen kunnen praten.
  • Dit soort online onderzoeken is eenvoudig te beheren doordat de deelnemer een applicatie kan downloaden of een link naar de betaalde online enquêtes krijgt toegestuurd.

Online enquêtes invullen op de desktop

Complexere betaalde online enquêtes worden dan weer beter op een desktop ingevuld. De deelnemer – jij dus – kan er rustig even bij gaan zitten en deze online onderzoeker geconcentreerd invullen. Met je smartphone ben je immers sneller afgeleid, zodat een gewone computer met een internetaansluiting zich beter leent om langere enquêtes in te vullen.

De betaalde vragenlijsten van OpinionWorld: het beste van twee werelden!

Ongeacht welke technologie er ook gebruikt wordt, betaalde online onderzoeken gaan om jou en jouw mening. Afhankelijk van waar je bent, lenen mobiele betaalde vragenlijsten dan wel gewone betaalde online enquêtes zich beter om je te bereiken. Om een zo breed mogelijk publiek te ondervragen, worden beide methodes van online onderzoeken dus best gecombineerd.

Wil jij ook online enquêtes invullen, gewoon op je desktop of smartphone? Bij OpinionWorld kies je helemaal zelf waar en wanneer je meedoet aan onze online onderzoeken!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.