« Terug naar Blog

Geen ongewenste e-mails met OpinionWorld!

geen spam bij OpinionWorld

SPAM! We kennen het fenomeen helaas allemaal wel. Een overvol postvak en ongewenste mails zijn een dagelijkse ergernis. “Maar als ik me voor de betaalde enquêtes van OpinionWorld registreer, krijg ik dan geen mails met aanbiedingen voor andere producten of diensten?” horen we je je hardop afvragen. Het antwoord is volmondig: NEEN! We leggen je uit waarom dat zo is en waarom je persoonlijke gegevens bij OpinionWorld in veilige handen zijn.

Jouw gegevens worden NOOIT aan derden doorgegeven

Omdat jij ons intellectueel kapitaal bent, maken we van de bescherming van je privacy een erezaak. Bedrijven en organisaties doen een beroep op ons, niet om je producten of diensten te verkopen, maar net om ze via betaalde enquêtes te testen en te verbeteren. Om je persoonlijke levenssfeer te beschermen en de objectiviteit van onze online onderzoeken te garanderen, worden jouw persoonlijke gegevens nooit ofte nimmer aan derden meegedeeld. Uitgerekend om de kwaliteit van onze online enquêtes te bewaren, zijn wij net zo bezorgd om jouw privacy als jijzelf!

Betaalde enquêtes in alle anonimiteit en veiligheid

De opdrachtgevers van onze betaalde enquêtes krijgen alleen een identificatienummer te zien. Jouw persoonlijke gegevens blijven te allen tijde geheim. Dankzij de nieuwste informaticatechnologieën zijn je gegevens bovendien beschermd tegen cyberaanvallen. OpinionWorld hanteert een streng privacy beleid om ervoor te zorgen dat de veiligheid van je contactgegevens altijd gegarandeerd is. Met de betaalde enquêtes van OpinionWorld slaap je dus op beide oren!

Uitnodigingen voor betaalde enquêtes!

De enige e-mails die wij je sturen gaan over onze eigen diensten … en dat zijn uitnodigingen voor betaalde enquêtes of om je te informeren dat je de winnaar van onze driemaandelijkse prijsloting bent! In onze mails proberen we je – in tegenstelling tot de meeste mails die je van bedrijven ontvangt – niets te verkopen. Wel integendeel … Het enige wat we je vragen is een beetje van je kostbare tijd om betaalde enquêtes in te vullen. En daar ontvang je ook aantrekkelijke beloningen voor! In plaats van je iets te verkopen, zijn wij het die iets van je willen kopen: jouw mening!

Als je even geen tijd meer hebt om aan onze online enquêtes deel te nemen, kan je je op elk ogenblik voor onze e-mails uitschrijven. Geen probleem, even goede vrienden, al verwelkomen we je uiteraard graag spoedig terug!

Veilig online geld verdienen met betaalde enquêtes!

Bij OpinionWorld hoef je dus niet te vrezen voor ongewenste mails! Wil jij ook uitgenodigd worden om deel te nemen aan betaalde enquêtes? Registreer je dan voor onze online gemeenschap van experts en verdien geld online!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.