« Terug naar Blog

Betaalde online enquêtes invullen op Wereld Muziek Dag!

Wereld Muziek Dag


Online geld verdienen met thuiswerk is nog leuker met een streepje muziek op de achtergrond. Bij OpinionWorld houden we van muziek en daarom vieren we op 21 juni uitgebreid Wereld Muziek Dag mee. Omdat wij met onze betaalde online enquêtes staan voor creativiteit en vernieuwing geven wij dit initiatief graag een duwtje in de rug!

Wereld Muziek Dag – een dag in het teken van de universele taal van de muziek!

World Music Day werd in 1982 voor het eerst georganiseerd in Frankrijk als Fête de la Musique. Sindsdien werd het idee verspreid over de hele wereld en staat Wereld Muziek Dag ondertussen in 120 landen op de kalender. Het doel van deze muzikale dag is tweeërlei:
  • Amateur- en professionele muzikanten aanmoedigen om op straat muziek te maken.
  • De organisatie van gratis concerten waarbij het publiek nieuwe artiesten en muziekgenres kunnen leren kennen.
De internationale hoogmis van de muziek valt niet toevallig samen met de zomerzonnewende. Terwijl ze in de Scandinavische landen deze week nog heel uitbundig de midzomerfeesten vieren, is deze traditie bij ons in de vergetelheid geraakt. Maar wist je dat tijdens de zonnewende de dag precies even lang als de dag is?

Waar kan je in België Wereld Muziek Dag vieren?

In België concentreren de evenementen zich voornamelijk in het Brusselse. Via deze overzichtsmap kan je gemakkelijk een gratis concert naar keuze opzoeken. Maar je kunt ook gewoon gezellig thuis van Wereld Muziek Dag genieten. Zij die online geld verdienen met thuiswerk kunnen ongestoord en in alle rust tijdens het invullen van betaalde online enquêtes naar hun favoriete muziek luisteren!

Snel geld verdienen met enquêtes … dat klinkt als muziek in de oren!

Je wilt online geld verdienen met thuiswerk? Dan is snel geld verdienen met enquêtes misschien iets voor jou. Met de betaalde online enquêtes van OpinionWorld spaar je punten voor aantrekkelijke beloningen. Naast cadeaubonnen voor de belangrijkste Belgische webshops of cash geld, kan je met onze betaalde online enquêtes ook sparen voor iTunes credits of voor een Spotify lidmaatschap.

Snel geld verdienen met enquêtes kan heel eenvoudig door je hier gratis aan te melden voor de betaalde online enquêtes van OpinionWorld!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.