« Terug naar Blog

OpinionWorld gaat zondag naar de Erfgoeddag - Jij toch ook?

Erfgoeddag


Dankzij de online enquêtes van OpinionWorld verander je de wereld van morgen. Maar om de toekomst te verbeteren en te vernieuwen, moeten we ook het verleden begrijpen. Zondag 24 april 2016 is het Erfgoeddag en dat is de ideale gelegenheid om je te verdiepen in ons rijk materieel en immaterieel erfgoed. OpinionWorld – de specialist in online enquêtes – kan deze culturele hoogdag uiteraard niet onopgemerkt laten voorbijgaan.

Over rituelen, geloof, bijgeloof en nog zoveel meer

Op zondag 24 april 2016 openen niet minder dan 500 erfgoedorganisaties in Vlaanderen en Brussel van 10 tot 18 uur hun deuren. Het is zeer moeilijk kiezen uit de overvolle agenda van 700 activiteiten, maar via deze handige overzichtskaart vind je ook bij jou in de buurt vast wel iets dat je interesseert. Het beste van al is nog dat je er overal gratis inkomt!

Heb jij bij het invullen van online enquêtes ook altijd een vast gebruik? Goed nieuws, want het centrale thema op deze Erfgoeddag is “rituelen”. Waarom vissers vaak slechts één oorbel dragen, verneem je in het Stadsmuseum van Oostende en wat astronauten moeten doen vooraleer ze op ruimtereis vertrekken, leer je dan weer in de Volkssterrenwacht MIRA te Grimbergen.

Om deel te nemen aan onze online enquêtes moet je er geen ondergaan, maar in het MAS in Antwerpen ontdek je alles over overgangsrituelen uit Oceanië en Afrika. Zelfs je tafelmanieren kan je zondag bijschaven!

Ook voor wie niet meteen warm wordt van musea en heemkundige kringen is Erfgoeddag een uitstekende gelegenheid om de online enquêtes even opzij te leggen en er een dagje op uit te trekken!

Geen gat in je cultuur met online enquêtes!

Ons erfgoed is een erfenis uit het verleden die we moeten koesteren. Het vormt de wereld waarin we vandaag leven en wat we onvermijdelijk aan onze toekomstige generaties zullen doorgeven. Door jouw mening te geven in online enquêtes bepaal ook jij de wereld van morgen. Registreer je hier en geef je mening in online enquêtes over alles wat je aanbelangt … over cultuur bijvoorbeeld!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.