« Terug naar Blog

De online enquêtes van OpinionWorld swingen met Spotify!

De online enquêtes van OpinionWorld swingen met Spotify!


Om je nog beter te belonen voor je mening in onze online enquêtes bieden we in onze OpinionWorld Webshop nu ook Spotify-abonnementen aan. We weten dat je tijdens het invullen van online enquêtes graag een streepje muziek luistert. Daarom stellen we speciaal voor de muziekliefhebbers – naast credits voor iTunes – een nieuwe beloning voor: een Premium-lidmaatschap bij Spotify! In deze muzikale OpinionWorld blog ontdek je alles wat je moet weten over deze razend populaire muziekservice!

Wat is Spotify? Even voorstellen …

Spotify is eigenlijk een gigantische digitale jukebox waarmee je van waar en wanneer dan ook, en met eender welk toestel, naar je favoriete muziek kunt luisteren. Enkele indrukwekkende cijfers en feiten:
  • Onlangs bereikte Spotify de kaap van 30 miljoen gebruikers. Ter vergelijking: Apple Music heeft 10 miljoen betalende gebruikers.
  • Luister naar meer dan 20 miljoen nummers en volledige albums. Als je hier je muzikale gading niet vindt dan zal je het nergens vinden, want de databank groeit met ongeveer 10.000 nummers per dag aan.
  • Met een Premium-lidmaatschap luister je ononderbroken, zonder advertenties en zelfs offline naar de muziek van je keuze.

Spotify dankt haar succes (mede) aan online enquêtes

Om haar gratis muziekservice – onderbroken door advertenties – te kunnen aanbieden, moet Spotify adverteerders aantrekken. Dat doen ze onder meer op basis van de resultaten van online enquêtes waarbij de merkloyauteit van “streamers” en “niet-streamers” werd vergeleken. Uit deze online enquêtes bleek dat consumenten die minstens een keer per maand gebruik maken van een online muziekservice tweemaal zoveel voor een merk willen betalen. Geen wonder dat grote merken hun advertenties maar al te graag op Spotify plaatsen!

Online enquêtes invullen voor een Spotify Premium-lidmaatschap

In de OpinionWorld Webshop bieden we twee formules aan. Je kunt de punten die je verdiend hebt met onze online enquêtes inwisselen voor een Premium-lidmaatschap van één maand of voor een abonnement van drie maanden. Voor een lidmaatschap van één maand betaal je 12 € aan punten en voor eentje van drie maanden 33 €.

Verdien geld online en kies zelf je beloning!

Hou je toch meer van het gevoel van een cd-hoesje of zweer je bij iTunes? Of misschien ben je naar iets totaal anders op zoek? In onze OpinionWorld Webshop vind je het zeker! Verdien geld online met online enquêtes en bepaal helemaal zelf hoe je betaald wil worden: met cadeaubonnen, in cash geld … of met een Spotify Premium-lidmaatschap!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.