« Terug naar Blog

Nodig vrienden en familie uit om lid te worden van OpinionWorld!

Nodig vrienden en familie uit om lid te worden van OpinionWorld!


Iedereen heeft een mening en die wil al wel eens verschillen, maar dat maakt het net zo boeiend. Nog beter wordt het wanneer je met jouw mening iets doet … bijdragen aan innovatie door je mening te geven in online enquêtes bijvoorbeeld. Heb jij ook zo een buurvrouw of schoonmoeder die het altijd beter weet? (Stiekem weet je natuurlijk dat jij het altijd bij het rechte eind hebt) Of een vriend, vriendin, collega, oom of tante die over alles een uitgesproken mening hebben? In deze OpinionWorld blog ontdek je waarom wij ook hen graag in ons panel van experts verwelkomen.

Representatief staal van de bevolking

Niet alleen onder het moto “hoe meer zielen, hoe meer vreugd”, maar vooral met het oog op de kwaliteit en de nauwkeurigheid van onze online enquêtes, ontvangen wij graag zoveel mogelijk nieuwe leden met open armen. Met onze online enquêtes nemen wij eigenlijk een “staal” van de bevolking. De onderzoeksgroep moet een zo waarheidsgetrouw mogelijke weerspiegeling van de maatschappij zijn.

Als we gewoon het telefoonboek zouden openslaan en willekeurig mensen zouden aanschrijven of opbellen, krijgen we een vertekend beeld. Bij de selectie van de doelgroep wordt er daarom rekening gehouden met verschillende factoren als geslacht, leeftijd, opleiding, inkomen, gezinssamenstelling, beroep, burgerlijke staat, enzovoort. Hoe meer divers de onderzoeksgroep, hoe accurater de onderzoeksresultaten van onze online enquêtes.

Soms hebben we ook zeer specifieke meningen nodig

Voor sommige online enquêtes zijn we op zoek naar zeer specifieke doelgroepen. Doordat jij vrienden en familie uitnodigt voor onze online enquêtes kunnen we voor welbepaalde online enquêtes putten uit een databank van gespecialiseerde meningen, denken we maar aan:
  • moeders van baby’s of jonge kinderen
  • gepensioneerden of studenten
  • eigenaars van huisdieren
  • filmliefhebbers en gamers
  • autobezitters van een bepaald merk of model
Het lijstje is eigenlijk oneindig, want niet alleen onze meningen zijn verschillend, maar ook ons gedrag en onze gewoontes verschillen. Ook daarom is het belangrijk dat er een zo groot mogelijke “verscheidenheid” van mensen aan onze online enquêtes meedoen.

Laat je vrienden en familie ook online geld verdienen!

Jouw mening, en die van je vrienden en familie, is het DNA van de samenleving waarin we vandaag en morgen leven. Hoe kan ik de boodschap verspreiden? Door ons leuk te vinden op Facebook, door onze blogs te delen en door over onze online enquêtes te praten! Laat je vrienden en familie ook online geld verdienen door hen hier te laten registreren voor de online enquêtes van OpinionWorld!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.