« Terug naar Blog

De Vlaamse Renovatiedag – OpinionWorld kent de nieuwste renovatietrends!

OpinionWorld kent de nieuwste renovatietrends


Als we in onze vrije tijd geen betaalde enquêtes invullen dan zijn we wel ergens in het huis aan het klussen of renoveren. Uit online onderzoeken blijkt bovendien dat slechts 7 % van de Belgen verwacht zelf een nieuwbouw te kunnen zetten. Renoveren is dus de boodschap! Zondag 29 mei 2016 vindt de Vlaamse Renovatiedag plaats en OpinionWorld – de specialist in betaalde online enquêtes – geeft je alvast een exclusief voorsmaakje.

Wat is de Vlaamse Renovatiedag?

De Vlaamse Renovatiedag is een initiatief van verschillende actoren uit het bouwproces, zoals aannemersbedrijven, architecten en banken. Verschillende bouwheren nodigen je aanstaande zondag van 13 tot 18 u. bij hen thuis uit om je te laten inspireren door hun renovatieproject. Op deze pagina kan je je online registreren voor deze openhuizendag. En zeg nu zelf. Wat is er – naast betaalde enquêtes invullen uiteraard – leuker dan in het huis van vreemden binnenkijken?

De laatste renovatietrends – hoe wonen we morgen?

Onder andere op basis van jouw mening in online onderzoeken gaan ontwerpers en architecten aan het werk om gestalte te geven aan de woning van je dromen. Voor dit jaar zagen we een aantal interessante trends:
  • Gemakkelijk te onderhouden materialen: Volgens betaalde online enquêtes hebben we alsmaar minder tijd, dus materialen moeten er niet alleen mooi uitzien, maar ook praktisch in onderhoud zijn.
  • Virtual Reality in huis: Dankzij een apparaatje op ons lichaam voelt ons slim huis aan in welke stemming we zijn en worden de lichten en verwarming aan ons humeur aangepast.
  • Optimaal gebruik van hernieuwbare energiebronnen: Nog betere isolatie, ramen met sensoren die het invallende zonlicht regelen, magnetische koelkasten, LED-verlichting, …, moeten de energie-efficiënte van onze huizen nog verbeteren.
  • Less is more: We zullen ook alsmaar kleiner gaan wonen en dat betekent mini-keukens, mini-badkamers en mini-woonkamers.

Betaalde enquêtes invullen om te vernieuwen en … om te renoveren

Bouwbedrijven, doe-het-zelf zaken, financiële instellingen, fabrikanten van keukentoestellen, meubelzaken, kortom iedereen die van ver of dichtbij betrokken is bij de bouwsector, willen aan de hand van betaalde online enquêtes weten wat jij vindt van hun producten en diensten. Jouw mening in online onderzoeken bepaalt bovendien of een nieuwe uitvinding binnenkort al of niet op de bouwmarkt wordt losgelaten. Zo geef jij mee vorm aan de woning van de toekomst!

Begint het te kriebelen om zelf te renoveren? Is je slaapkamer toe aan een fris likje verf, een nieuwe boormachine of elektrische schroevendraaier nodig? Ook daarvoor kan je met onze betaalde online enquêtes sparen! In de OpinionWorld Webshop vind je alles wat je nodig hebt om te bouwen en verbouwen.

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.