« Terug naar Blog

OpinionWorld – de twaalfde man in online onderzoeken – trapt het EK Voetbal 2016 op gang!

EK voetbal 2016


Wat als we je in betaalde vragenlijsten zouden vragen wat het tweede meest populaire voetbaltoernooi ter wereld is? Het Europees Kampioenschap natuurlijk! Van 10 juni tot 10 juli is er geen ontsnappen aan want dan wordt in Frankrijk het EK Voetbal gehouden. OpinionWorld – de specialist in online onderzoeken – supportert uiteraard voor onze Rode Duivels en vertelt je alles wat je moet weten over deze hoogmis van het voetbal.

Interessante voetbalweetjes en feiten over het EK 2016

Door onze betaalde vragenlijsten weten we dat je een beetje van alle markten thuis bent. Maar wat weet je over het EK 2016? We zetten de belangrijkste wetenswaardigheden voor jou op een rijtje:
  • Voor het eerst in de geschiedenis worden er 24 landenteams verwelkomd met eveneens de introductie van de 16e finales.
  • De slogan “Le Rendez-Vous” verwijst naar het feit dat Frankrijk al voor de derde keer gastheer is van het toernooi.
  • De officiële mascotte Super Victor is half kind half superheld. Victor verwijst naar victory (overwinning) en super naar zijn superkrachten. Dat zal het Franse team trouwens ook nodig hebben om de Rode Duivels van hun eerste Europese titel te houden!
  • 2 landen kunnen het EK voor de vierde keer winnen: Spanje en Duitsland.
  • Eén titel hebben we alvast gewonnen, namelijk die van duurste selectie met een waarde van ongeveer 400 miljoen euro!

Welk land mag zich tot Europees kampioen kronen?

Na 16 jaar afwezigheid mag onze gouden generatie nog eens meedingen naar de EK-trofee. In online onderzoeken zou je België vast op het hoogste schavotje zetten, maar wie wint het EK volgens de bookmakers? Online geld verdienen door op voetbalwedstrijden te gokken is de laatste jaren erg in. Gokkantoren en allerhande commerciële bedrijven wagen zich daarom aan allerhande berekeningen en voorspellingen. Volgens de zakenbank Goldman Sachs heeft Frankrijk (23,1%) de meeste kans om het EK te winnen, gevolgd door Duitsland (19,9%) en Spanje (13,6%). België wordt met 5,7% niet echt hoog ingeschat, maar wij weten uiteraard wel beter!

Scoor tijdens het EK 2016 met online onderzoeken!

Online geld verdienen kan echter ook door online onderzoeken in te vullen. Met onze betaalde vragenlijsten scoor je immers altijd en maak je bovendien nog eens kans om met de driemaandelijkse prijsloting 1.000€ te winnen. Ook tijdens het EK online geld verdienen? Registreer je dan hier voor de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.