« Terug naar Blog

Online onderzoeken - Ga jij naar Rock Werchter?

rock_werchter

Wie gaat er met de online onderzoeken van OpinionWorld naar Rock Werchter?

Verdien geld online met betaalde vragenlijsten … om naar je favoriete festival te gaan! We hebben er het hele jaar reikhalzend naar uitgekeken en eindelijk is het zover: van donderdag 30 juni tot 3 juli is het Rock Werchter! Weer of geen weer, OpinionWorld – jouw partner voor online onderzoeken – sloeg haar tentje alvast op de kampeerweide op. Jij gaat toch ook?


Rock Werchter – Voor ieder wat wils!

De volgende dagen kan je het beste wat de internationale muziekwereld te bieden heeft, zien en horen op drie verschillende podia: de Main Stage, KluB C en The Barn. Ook dit jaar staat de line-up van Werchter garant voor menig muzikaal orgasme. Met de Britse rock van de Editors, funk van de Red Hot Chili Peppers tot de zware metal van Rammstein, komt werkelijk iedereen dit weekend aan zijn of haar trekken.


Welke groep van het programma wil jij absoluut zien? Dat zou een lastige vraag zijn in online onderzoeken … Door je punten van onze betaalde online enquêtes in te wisselen voor iTunes credits of een Spotify-lidmaatschap kan je al wat in de sfeer komen!


Praktische tips voor een geslaagd festivalweekend

Ook muziekevenementen zijn vaak aangewezen op betaalde online enquêtes om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Om het maximum uit Rock Werchter te halen, is er de gratis mobiele applicatie waarmee je je persoonlijke programma kunt samenstellen. Maar dan moet je er eerst nog geraken natuurlijk. Dat mag echter geen probleem zijn, want elk inkomticket geeft recht op een treinticket heen en terug!


OpinionWorld – een festival van betaalde online enquêtes!

Heb je last minute nog een kampeertent, frigobox of regenlaarzen nodig? Verdien geld online met betaalde vragenlijsten om helemaal voorbereid naar het populairste festival van België te trekken. Met onze online onderzoeken verdien je immers punten die je in onze OpinionWorld Webshop kan inruilen voor aantrekkelijke beloningen. Zo leveren deze betaalde vragenlijsten niet alleen cadeaubonnen op, maar via PayPal kan je deze punten ook omzetten in een extra zakcentje voor op Rock Werchter.


Registreer je hier voor de betaalde online enquêtes van OpinionWorld en verdien geld online met betaalde vragenlijsten!« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.