« Terug naar Blog

OpinionWorld in het spoor van Vlaanderens Mooiste

de Ronde van Vlaanderen

Peter Sagan, Fabian Cancellara en Sep Vanmarcke, zo zag het podium van de Ronde van Vlaanderen er dit jaar uit. Geen betaalde enquêtes hadden deze uitslag kunnen voorspellen. Tenzij je nog aan het bekomen was van de Internationale Dag van het Kussengevecht zat ook jij ongetwijfeld aan de buis gekluisterd of stond je misschien wel ergens langs het parcours.

Maar wat hebben betaalde enquêtes eigenlijk met professioneel wielrennen te maken? Dat – en de nieuwste trends in fietsland – ontdek je in onze OpinionWorld blog op wieltjes.

Jouw mening geeft vorm aan de fiets van de toekomst

Wielerwedstrijden als Vlaanderens Mooiste zijn voor fietsfabrikanten het uitgelezen laboratorium om hun nieuwste fietsen en snufjes uit te testen. Maar vooraleer zij deze nieuwigheden ook voor het grote publiek commercialiseren, willen ze weten wat jouw mening is.

“Hoe vaak fiets je – naar je werk of alleen in je vrije tijd –, wat voor fiets heb je, hoeveel wil je aan een nieuwe tweewieler uitgeven en welke accessoires wil je erop?” zijn slechts enkele vragen die je in onze betaalde enquêtes misschien al eens bent tegengekomen. Op basis van jouw mening kunnen fietsenmerken een fiets op de markt brengen die helemaal aan jouw behoeften en verwachtingen voldoet.

De nieuwste trends in fietsland

Nu we de kasseistroken en de heuvels van de Ronde van Vlaanderen verorberd hebben, blikken we bij OpinionWorld ook eens vooruit op de nieuwste fietstrends voor 2016. Toen je hoorde over de mechanische doping in het veldrijden, was je eerste reactie misschien “Waar kan ik er zo eentje krijgen?” En je blijkt niet alleen te zijn want de vraag naar gemotoriseerde fietsen zit in de lift!

En als we je in betaalde enquêtes zouden vragen wat je het vervelendste vindt aan fietsen staat een lekke band wellicht met stip op nummer één. Met de tubeless fietsen zonder binnenband sta je weldra nooit meer met de handen in het haar langs de kant van de weg! Ook elektronische schakelsystemen zullen meer en meer tot de standaarduitrusting van de gewone stadsfiets gaan behoren.

Spaar voor een nieuwe fiets met betaalde enquêtes!

Met de betaalde enquêtes van OpinionWorld loopt alles op wieltjes. Smeer je benen maar al in en geef je mening over de meest uiteenlopende onderwerpen, gaande van cultuur, politiek en mode, over de producten en diensten die je dagelijks gebruikt, tot zelfs de lancering van het nieuwste fietsmodel. De prijzen worden op de meet uitgedeeld en in het geval van de betaalde enquêtes van OpinionWorld zijn dat beloningen zoals cadeaubonnen en cash geld … bijvoorbeeld voor een nieuwe fiets!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.