« Terug naar Blog

Betaalde online enquêtes – Hoe gelukkig zijn we in België?

Betaalde online enquêtes – Hoe gelukkig zijn we in België?

In betaalde online enquêtes wordt vaak gepeild naar gevoelens en hoe gelukkig je over een bepaald product of dienst bent. Maar de ultieme “geluksenquête” dat is de “World Happiness Index” en daarin scoort België best goed. OpinionWorld – de specialist in betaalde vragenlijsten – bestudeerde de cijfers en vertelt je precies hoe gelukkig wij Belgen wel zijn!

Wat is de “World Happiness Index”?

Hoe kan je nu in godsnaam geluk meten, horen we je je afvragen. Wel, dat is heel eenvoudig. Door het gewoon te vragen in online onderzoeken! Het Sustainable Development Solutions Network (SDSN) van de Verenigde Naties vraagt mensen in deze online onderzoeken op de man af om hun eigen geluk te waarderen. De resultaten worden vervolgens gewogen op basis van zes factoren: bruto binnenlands product, levensverwachting, vrijgevigheid, sociale ondersteuning, vrijheden en corruptie.

Wat zijn de gelukkigste en ongelukkigste landen?

Goed nieuws voor België, want we zijn dit jaar met een verdienstelijke 18e plaats een beetje gelukkiger geworden dan het jaar voordien (19). In de top 5 van deze wereldwijde online onderzoeken vinden we vooral Scandinavische landen: 1. Denemarken, 2. Zwitserland, 3. IJsland, 4. Noorwegen en 5. Finland. De ongelukkigste landen zijn in dalende volgorde: Benin, Afghanistan, Togo, Syrië en Burundi.

Maak jezelf en je geliefden gelukkig met betaalde vragenlijsten!

Zoals de Dalai Lama al zei: “Geluk is niet iets dat kant-en-klaar is. Het volgt uit je eigen handelingen” en daar zijn we het bij OpinionWorld helemaal mee eens. Met betaalde online enquêtes draag je bij aan je eigen geluk en dat van de mensen die je liefhebt. Je krijgt via betaalde vragenlijsten immers de kans om de wereld waarin je leeft mee vorm te geven en je levenskwaliteit te verbeteren. Dat kan gaan over de producten en diensten waar je dagelijks gebruik van maakt, maar online onderzoeken gaan bijvoorbeeld ook over maatschappelijk belangrijke thema’s. Zo maak je je leefwereld tot een gelukkigere omgeving!
En wat het allemaal nog leuker maakt, is dat je met betaalde vragenlijsten kunt sparen voor aantrekkelijke beloningen! Wie wordt daar niet gelukkig van? Registreer je hier voor onze online onderzoeken en maak jezelf of iemand anders gelukkig!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.