« Terug naar Blog

Online betaalde enquêtes – Digitale Trends in België

Online betaalde enquêtes – Digitale Trends in België

De tijd dat we voor alles wat elektronisch gebeurde een “e” plaatsten, ligt ver achter ons.Tegenwoordig verloopt alles immers digitaal, denk maar aan betaalde vragenlijsten.

OpinionWorld – de specialist in online betaalde enquêtes – kon de hand leggen op online onderzoeken waarin onderzocht werd wat de laatste digitale trends onder de Belgische internetgebruikers zijn.

Welke “digitale” toestellen gebruiken we?

Uit deze online onderzoeken blijkt 91% van de internetgebruikers een eigen laptop of PC te hebben. Betaalde online enquêtes worden dus meestal gewoon op de computer ingevuld. 59% van de respondenten geeft aan een smartphone te hebben, gevolgd door 49% surfers die ook een tablet hebben. We zullen daarom in de nabije toekomst steeds meer mobiele betaalde vragenlijsten invullen. Of misschien ben jij al een van de 3% “internauten” die op zijn of haar smartwatch online betaalde enquêtes invult?

Hoe ziet onze dagelijkse mediaconsumptie eruit?

In minder dan tien jaar tijd brengen we dubbel zoveel tijd “online” door. Daar zitten sociale netwerksites als Facebook en berichtendiensten als WhatsApp uiteraard voor iets tussen. Maar hoe ziet onze dagelijkse mediaconsumptie er anno 2016 uit?
  • online: 4,29 uur
  • traditionele tv: 2,53 uur
  • traditionele radio: 2,15 uur
  • traditionele pers: 0,53 uur
  • gaming: 0,52 uur

Welke schermen heb jij tijdens betaalde vragenlijsten nog openstaan?

Je bent op heterdaad betrapt! Naar aanleiding van deze online onderzoeken kan je het niet langer ontkennen: tijdens het invullen van betaalde vragenlijsten lees je ook je e-mails of chat je met vrienden! Geen probleem. We weten dat je goed bent in multitasken en je bent zeker niet alleen, want 39% van de internetgebruikers geeft aan op de pc meerdere schermen te gebruiken. 28% hiervan leest of schrijft e-mails, 23% speelt spelletjes, 22% volgt het nieuws, 21% zit op sociale netwerken en 19% chat met vrienden, terwijl ze eigenlijk nog met iets anders bezig zijn. Tot welke groep behoor jij?

Nieuwe digitale trend: verdien geld online met online vragenlijsten!

Dankzij het internet kunnen steeds meer mensen van thuis uit iets bijverdienen. Online betaalde enquêtes invullen, is een van de gemakkelijkste en vooral leukste manieren om een extra inkomen te vergaren. Steeds meer bedrijven begrijpen de noodzaak om via betaalde online enquêtes directe feedback te krijgen van hun klanten. Mis deze nieuwe digitale trend niet en verdien geld online met online vragenlijsten!
Wil jij ook betaalde online enquêtes invullen? Meld je dan hier gratis aan voor de online betaalde enquêtes van OpinionWorld en verdien geld online met online vragenlijsten!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.