« Terug naar Blog

Betaalde online enquêtes: “Wat weet jij eigenlijk over het Suikerfeest?”

Betaalde online enquêtes: “Wat weet jij eigenlijk over het Suikerfeest?”

Betaalde online enquêtes: “Wat weet jij eigenlijk over het Suikerfeest?”

Soms word je in betaalde vragenlijsten gevraagd naar je geloofsovertuiging. Je bent uiteraard niet verplicht om daarop te antwoorden. Thuiswerk met de betaalde online enquêtes van OpinionWorld is er echter voor iedereen, wat ook je religie, leeftijd, culturele achtergrond of seksuele geaardheid is. En precies dat maakt onze betaalde vragenlijsten zo uniek! Hoe meer divers ons panel, hoe accurater de onderzoeksresultaten!

Op woensdag 6 juli vieren moslims over de hele wereld het Suikerfeest. Tenzij je het zelf viert of al eens het genoegen hebt gehad om eraan deel te nemen, weten maar weinig mensen waar deze islamitische feestdag voor staat. En dat is eigenlijk jammer! OpinionWorld – de specialist in betaalde online enquêtes – zit alvast mee aan de feestdis!

Wat is het Suikerfeest?

Hoeveel mensen zouden deze vraag in online onderzoeken kunnen beantwoorden? Het Suikerfeest is een van de belangrijkste islamitische feestdagen die het einde van de Ramadan inluidt. Na tijdens de heilige maand van de Ramadan tussen zonsopgang en zonsondergang gevast te hebben, is het tijd om te vieren. Het Suikerfeest valt volgens de islamitische kalender op de eerste dag van de maand, genaamd Sjawwal, die volgt op deze vastenperiode.

Zoet eten, zoet praten!

De leuze van het Suikerfeest is “Zoet eten, zoet praten” en dat betekent vooral veel en lekker eten. Tijdens deze religieuze hoogdag wordt er bovenal gevierd, maar er zijn nog een aantal tradities die in ere worden gehouden:
  • Daags voor het Suikerfeest wordt er met donaties ook aan de minderbedeelden en de armen gedacht.
  • Na het ochtendgebed worden vrienden en familie bezocht en komen de heerlijkste spijzen, waaronder dadels en andere zoetigheden, op tafel.
  • Vaak worden er ook cadeautjes uitgedeeld, vooral aan de kinderen dan – Tip: Ruil de punten die je verdiend hebt met online onderzoeken om voor een leuk geschenk uit onze OpinionWorld Webshop!

Geld verdienen met thuiswerk? Doe mee aan betaalde vragenlijsten!

Voor moslims is het Suikerfeest een periode van bezinning en vernieuwing. En dat is precies ook waar de betaalde online enquêtes van OpinionWorld voor staan. Met onze online onderzoeken slaan we de handen in elkaar voor verbetering en verandering: dat kan gaan over nieuwe producten en diensten, maar ook over maatschappelijk belangrijke thema’s!

Wil jij ook online geld verdienen met thuiswerk? Registreer je dan hier voor de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld en spaar punten voor aantrekkelijke beloningen of gewoon voor cash geld!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.