« Terug naar Blog

De reden waarom makkelijk geld verdienen met betaalde vragenlijsten zo populair is

De reden waarom makkelijk geld verdienen met betaalde vragenlijsten zo populair is

De tijd dat bedrijven ons hun diensten en producten probeerden op te dringen, ligt gelukkig ver achter ons. Vandaag luidt het toverwoord “customer-centric marketing". Maar wat is dit precies en wat hebben betaalde online enquêtes daarmee te maken? OpinionWorld neemt je mee naar de wondere wereld van de moderne marketing!

Wat is customer-centric marketing?

Customer-centric marketing is een marketingstrategie die de consument – jij dus – helemaal centraal plaatst. Commerciële organisaties beschouwen jou als hun beste langetermijninvestering en willen aan de hand van betaalde vragenlijsten weten wat je van hen verwacht. Door je mening te geven in online onderzoeken ben jij dus mee verantwoordelijk voor innovatie en verandering.

Waarom is jouw mening in betaalde vragenlijsten zo belangrijk?

Jouw stem klinkt dankzij de mobiele technologie en de sociale media steeds luider. Gebruikerservaringen worden alsmaar belangrijker en onze smartphone is een beetje de moderne variant van de klassieke mond-aan-mond reclame. Dat brengt ons bij vier belangrijke voordelen van customer-centric marketing via betaalde online enquêtes:
  • Loyauteit: Dankzij online onderzoeken kunnen bedrijven hun producten en diensten helemaal afstemmen op jouw behoeftes en wordt er een hechtere relatie met de consument gekneed.
  • Efficiëntie: Reclamecampagnes en promoties worden afgestemd op jouw verwachtingen.
  • Flexibel: Via betaalde online enquêtes wordt de vinger aan de pols gehouden en kan er sneller ingespeeld worden op nieuwe trends.
  • Differentiatie: Dankzij betaalde vragenlijsten kan er gericht gewerkt worden op specifieke doelgroepen.
Sommigen denken dat online onderzoeken invullen alleen maar draait om makkelijk geld verdienen. De realiteit is echter dat jouw mening echt weegt op het beslissingsproces. Wist je bijvoorbeeld dat online onderzoeken ertoe hebben geleid dat McDonalds nu alleen nog kip aanbiedt die niet met antibiotica werd behandeld? Of dat Facebook haar Safety Check na de aanslagen in Parijs dankzij jouw feedback wereldwijd uitbreidde?

Makkelijk geld verdienen? Bijverdienste thuiswerk met enquêtes!

Betaalde online enquêtes zijn voor bedrijven de sleutel tot succes. Wie niet mee is met de trend van de customer-centric marketing dreigt onherroepelijk uit de boot te vallen. Jouw mening in betaalde vragenlijsten vormt dus het kompas van een marketingstrategie. Jij bepaalt welke producten er in de rekken liggen, tegen welke prijs ze verkocht worden, welke promoties er gevoerd worden, enzovoort.

Jij bent ons intellectueel kapitaal en net daarom is het makkelijk geld verdienen met de online onderzoeken van OpinionWorld. Schrijf je hier in voor een bijverdienste thuiswerk met enquêtes!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.