« Terug naar Blog

Betaalde vragenlijsten en de Dag van de Humanitaire Hulp

Betaalde vragenlijsten en de Dag van de Humanitaire Hulp

We staan er niet altijd bij stil. Maar terwijl wij online betaalde enquêtes invullen, hebben er 96,9 miljoen mensen uit meer dan 40 verschillende landen dringende humanitaire hulp nodig. Omdat je meedoet aan onze betaalde vragenlijsten weten we dat je per definitie sociaal geëngageerd bent. Daarom vonden we het belangrijk om even stil te staan bij de Dag van de Humanitaire Hulp die elk jaar op 19 augustus plaatsvindt.

Dag van de Humanitaire Hulp – Eén mensheid!

19 augustus 2003 was een zwarte dag in de geschiedenis van de humanitaire hulp. Dat was namelijk de datum waarop het hoofdkwartier van de Verenigde Naties in Bagdad getroffen werd door een bomaanslag en waarbij 22 mensen om het leven kwamen. Tegelijk was dit ook het begin van iets moois, want sindsdien wordt elk jaar de Dag van de Humanitaire Hulp georganiseerd. Elke dag staan humanitaire werkers en hulpverleners letterlijk in de frontlinie en op de brokstukken van natuurrampen om bijstand en hulp te verlenen aan mensen in nood. Op deze VN-dag vieren en herkennen we al die moedige vrijwilligers en professionelen die dagelijks hun leven riskeren om anderen te helpen.

Humanitaire hulp is er om mensenlevens te redden, leed te verzachten en de menselijke waardigheid te garanderen na door de mens veroorzaakte conflicten of natuurrampen. Hoe ook jij met online betaalde enquêtes je steentje kunt bijdragen, ontdek je hieronder.

Online geld verdienen met betaalde vragenlijsten en goede doelen steunen!

Tot slot, willen we je een mooi citaat van VN Secretaris-Generaal Ban KI-Moon niet onthouden: “In een wereld die steeds meer digitaal verbonden is, heeft elk van ons de kracht en de verantwoordelijkheid om onze medemens te inspireren om anderen te helpen en een meer humane wereld te creëren.” Wij bij OpinionWorld zijn er trots op – en dat mogen onze leden ook zijn – dat we deze gedachte met onze online betaalde enquêtes in de praktijk omzetten. Met onze betaalde vragenlijsten steun je immers automatisch ook een van onze drie goede doelen naar keuze.

Heb je een hart voor humanitaire hulp? Dan bevelen we warm aan om CONCERN Worldwide te steunen. Deze organisatie zorgt ervoor dat dringende hulp terechtkomt bij de mensen die dat het meeste nodig hebben. Begin vandaag nog met online geld verdienen en draag bij aan een betere en rechtvaardigere wereld!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.