« Terug naar Blog

De Olympische Zomerspelen Rio 2016!

De Olympische Zomerspelen Rio 2016!

Meedoen is belangrijker dan winnen. Die Olympische gedachte geldt ook voor onze betaalde enquêtes, al win je bij OpinionWorld altijd! Alle gekheid op een estafettestokje: van 5 tot 21 augustus is Brazilië het sportieve strijdtoneel voor 11.239 atleten uit 208 verschillende landen. Maar wat weet jij eigenlijk over de Olympische Spelen? OpinionWorld trok haar loopschoenen aan en trok een sprintje door de interessantste feiten over Rio 2016!

Olympische weetjes over de Spelen in Rio

Deze editie is in alle opzichten historisch. Niet alleen worden de Spelen voor het eerst in Zuid-Amerika georganiseerd, maar ook maken twee belangrijke sporten hun comeback als Olympische discipline. Rugby keert na 92 jaar afwezigheid terug en de golfers moesten zelfs 112 jaar wachten voor ze nog eens een balletje op de Zomerspelen konden slaan. Verspreid over 17 dagen vinden er in de 42 verschillende disciplines 306 sportieve evenementen plaats, waarbij in totaal 136 gouden medailles voor de dames, 161 voor de mannen en 9 gemengde medailles te verdelen vallen. Het totale aantal gouden, zilveren en bronzen medailles bedraagt trouwens een duizelingwekkende 4.924 stuks!

Om al deze atleten het naar hun zin te maken, heeft de organisatie 34.000 bedden en 11 miljoen maaltijden voorzien. Tijdens de Spelen zullen we ook 315 paarden aan het werk zien en zullen er niet minder dan 25.000 tennisballen op te tenniscourts rondvliegen! De Olympiërs worden verwelkomd door 140.000 medewerkers, waarvan 90.000 werknemers en 50.000 vrijwilligers. Maar er zit toch ook een sinister kantje aan deze vierjaarlijkse hoogmis van de sport. Wist je dat er meer dan 32 ton dode vis uit de Braziliaanse lagunes moest verwijderd worden om de roeiers een vrije doorgang te bieden?

Betaalde enquêtes invullen - Altijd goed voor goud!

Terwijl de atleten zich opmaken voor een fenomenale sportieve prestatie, kan jij met je mening in betaalde vragenlijsten ook grootste dingen realiseren. Jouw stem in betaalde vragenlijsten bepaalt immers hoe de wereld van morgen eruitziet. Zo help jij commerciële organisaties om belangrijke hordes te nemen en word je het speerpunt van hun marketingbeleid. We weten dat je tijd kostbaar is en daarom belonen we je graag voor je deelname aan betaalde enquêtes. Jouw mening is voor bedrijven die willen innoveren en vernieuwen altijd goud waard!
Vertel ons in betaalde enquêtes wat je denkt over de producten die je dagelijks gebruikt of test nieuwe artikelen uit nog voor ze in de winkelrekken liggen!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.